9. 5. 2017

Seriálové osudy: Rosewood

Seriálové osudy: Rosewood

Dnes pokračujeme ve špatných zprávách u stanice Fox. Ta právě oznámila, že po dvou letech ruší své drama Rosewood (Vražedné Miami). Rozhodnutí není překvapením, jelikož druhá řada zaznamenala výrazný pokles ve sledovanosti.

V loňské sezóně šlo přitom o jeden z nejlepších pilotů stanice. Ačkoliv novinka ve středu večer začínala primetime program ve 20:00 a bez předskokana, dařilo se jí solidně a právem si vysloužila prodloužení pro druhou řadu. Nicméně letos na podzim se seriál přesunul na čtvrteční večery, kde se začal potápět. Samozřejmě další přesun na páteční večer už byl pouze hřebíčkem do rakve. Ve druhé řadě má seriál v průměru rating pouze 0.7 a 3 miliony diváků.

Po dvou letech se tak loučí Dr. Beaumont Rosewood Jr., charismatický patolog, který spolupracuje s miamským oddělením vražd, konkrétně s detektivkou Annalise Villou. Stanice Fox si očividně dělá místo pro nové seriály, které začne oznamovat co nevidět.

Zrušení zároveň dává o zlomek více šancí seriálu Sleepy Hollow, který byl s Rosewoodem na stejné úrovni a navíc má relativně dobrý prodej do zahraničí. Když si Fox udělal takto místo, třeba se v programu ta volná hodina pro Sleepy najde. Každopádně tyto úvahy jsou pouze předběžné a stanice osud seriálu oznámí v následujících dnech.


Sledovali jste Rosewood? Jak vás bavila druhá řada? Mrzí vás zrušení, nebo dvě série tomuto seriálu stačí?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Syrestesia

Syrestesia

Tak Sleepy Hollow zrušení Rosewooda nepomohlo, do páté sezóny to nezvládla.
před 6 roky
Moni Peace

Moni Peace

Dalo sa to čakať, ale aj tak mi je smutnooo, tak pekne to skončilo :D ešte jednu seriu si to zaslužilo :(( :D
před 6 roky
Koldik

Koldik

Nesledoval som, ale vyzeralo to celkom fajn podla traileru.
před 6 roky
Další články k tématu