9. 5. 2017

Seriálové osudy: Taken

Seriálové osudy: Taken

Pozvolným tempem pokračujeme v před-upfronts oznamováních osudů seriálů Velké pětky. Dnes přišla řada na novinku Taken, kterou letos v midseason představila stanice NBC. Pro všechny fanoušky máme velmi dobré zprávy – seriál byl prodloužen a v další sezóně se vrátí se druhou řadou!

Nicméně návrat se ponese ve znamení změn, a to na pozici showrunnera. Od seriálu odchází jeho tvůrce Alex Cary, který zároveň zastával post výkonného producenta a showrunnera. Seriál aktuálně hledá nového showrunnera, který otěže převezme.

Podle dostupných informací byl tvůrcův odchod nevyhnutelný, jelikož se očekává, že seriál půjde v nové řadě jiným tvůrčím směrem. S největší pravděpodobností se z něj stane větší procedurálka, něco ve smyslu The Blacklist nebo Blindspot.

Seriál je prequelem ke slavnému filmu. Třináctidílná první série běžela po The Voice a získala v průměru rating 1.3 a sedm milionů diváků během týdenních čísel.

Dali jste Taken šanci? Jak jste spokojeni s úrovní první řady? Jste rádi, že se seriál dočká druhé řady, nebo je jedna až až? A opět otázka, jak jste na tom s body do tipovačky?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Micuda98

Micuda98

Prodlouženo? Viděl jsem první epizodu a ta byla ryzí utrpení... S filmovou trilogií to nemá nic společného,...
před 6 roky
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

tak zase bez bodu :(
před 6 roky
Koldik

Koldik

Nuz tak ja sa tesim, kedze filmy su super, ale este som serial nevidel. Mam velke ocakavania.
před 6 roky
Další články k tématu