10. 5. 2017

Seriálové osudy: Sleepy Hollow

Seriálové osudy: Sleepy Hollow

A je rozhodnuto. Sleepy Hollow již další šanci na vykoupení nedostane a oficiálně přichází o hlavu. Stanice Fox v noci oznámila, že své nadpřirozené drama ruší po čtvrté sérii, v další sezóně se seriál již nevrátí.

Sleepy Hollow se inspiruje příběhem Washingtona Irvinga. Jde o seriál, který byl již od druhé série neustále na hraně zrušení. Loni ho stanice prodloužila navzdory šokujícímu odchodu hlavní představitelky, kdy Abbie byla zabita ve finále třetí řady. Už ve třetí sérii se kvůli nízkým číslům drama přesunulo na páteční večery, kde zůstalo i po celou čtvrtou řadu, takže jeho boj o přežití byl ještě těžší.

„Vysílat seriál v pátek je těžké,“ prozradil v lednu ředitel stanice Gary Newman. „Milujeme ten seriál a myslíme si, že jeho příběh byl vždy neuvěřitelně tvůrčí a Ichoabod je fantastický.“

V této třináctidílné sérii získal Sleepy pouhých 0.9 rating a 3,2 milionu diváků v týdenních číslech. První série však byla překvapením. Pilot si získal pozitivní reakce a drama se stalo první prodlouženou novinkou sezóny. Od druhé řady ale ztrácelo na síle a prodlužování se dočkalo pravděpodobně především díky známé značce a dobrým prodejům do zahraničí.


Sledovali jste Sleepy Hollow? Mrzí vás zrušení, nebo si myslíte, že už je pro tento seriál na čase?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
luciakanky

luciakanky

Asi bol najvyssi cas.prva seria paradna,druha poslabsia,tretia slaba a stvrta nemastna neslana.ale ichabod a...
před 6 roky
Koldik

Koldik

Poslednu seriu som este nevidel, ale uz teraz viem ze mi bude Ichabod chybat. Velmi charizmaticky herec,...
před 6 roky
Arkantos

Arkantos

Tento serial mi prirastol k srdcu. Stvrta seria a vyborny napad dat novy tim k Ichabodovi...
před 6 roky
Další články k tématu