12. 5. 2017

Seriálové osudy: The Son

Seriálové osudy: The Son

Do oznamování Velké pětky se nám dnes připletla kabelovka AMC. Ta oznámila, že svou čerstvou novinku The Son prodlužuje pro druhou řadu. Hvězdně obsazené drama s Piercem Brosnanem v hlavní roli se vrátí v roce 2018 s deseti novými epizodami.

„The Son pyšně pokračuje ve tradici westernů na AMC. Jsme potěšeni, že můžeme objednat další sezónu tohoto originálního multigeneračního dramatu,“ prozradil ředitel stanice Charlie Collier. „Naši dlouhodobou misí je uspokojit fanoušky westernů jejich pravidelnou víkendovou dávkou seriálů a těšíme se na pokračování tohoto epického dobrodružství v příštím roce. Vítej doma, Synku.“

Seriál je adaptací stejnojmenného bestselleru od Philippa Meyera. Vypráví příběh texaské rodiny rančerů, který se táhne po dobu 150 let. Hlavním hrdinou je patriarcha Eli, u něhož sledujeme vývoj od nevinného mladíka po chladnokrevného zabijáka.

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
singularita

singularita

A v lupě jste to "tak" strhali. Že by se to zlepšilo po pár dílech a nebylo to nudné? :D
před 6 roky
Mik

Mik

Za druhou sérii jsem rád. Seriál mě bavil, hlavně příběh s indiány a když se pak v druhé polovině...
před 6 roky
Další články k tématu