30. 5. 2017

Čtvrtá řada Hannibala se blíží

Čtvrtá řada Hannibala se blíží

Když stanice NBC kvůli nízké sledovanosti zrušila po třech řadách své drama Hannibal, mnoho fanoušků to oplakalo. Nicméně již v té době tvůrci a herci prohlašovali, že se s postavami rozhodně ještě neloučí, že jsou otevřeni tomu, aby se seriál v budoucnu vrátil. Flash forward dva roky a jsme tady. Tedy, ne oficiálně. Ale tvůrce Bryan Fuller se nechal slyšet, že dostal skvělý nápad, o čem by čtvrtá série měla být.

Fuller v posledních dnech a týdnech mluví o Hannibalovi stále častěji. V nedávném rozhovoru prozradil: „Bavil jsem se o tom s producentkou Marthou De Laurentiis, bavil jsem se o tom i s Madsem a Hughem. Všichni jsme nadšeni z myšlenky, že bychom se k příběhu vrátili. Musíme napřed překonat několik překážek, ale právě jsem dostal výborný nápad na čtvrtou řadu.“

Fuller dále pokračoval: „Ve vztahu Willa Grahama a Hannibala Lectera je hodně zajímavá kapitola, jejíž zahrnutí do příběhu by bylo fascinující. Oběma pánům jsem o ní řekl a oba jsou pro.“ Tvůrce se již dříve bavil s producentkou De Laurentiis o tom, že by se do příběhu mohly potenciálně zařadit dějové prvky ze slavného filmu Mlčení jehňátek. Tím by se příběh mohl uzavřít podobným stylem, jak tomu bylo například u páté řady Bates Motel, kde se také začaly objevovat postavy a další prvky známé z filmu Psycho.

Práva na příběh Mlčení jehňátek aktuálně vlastní producenti filmu, ovšem toto jim vyprší již v srpnu letošního roku. Paradoxně jde tedy pro Fullera a spol. o perfektní načasování dalšího Hannibalova pokračování.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Rašík

Rašík

Jupí, super. Takto bezvadný seriál jsem dlouho neviděla, jsem celkem náročná. Hannibal mi moc chyběl, moc se...
před 6 roky
ragelly

ragelly

Podle Fullera oficiálně začínají rozhovory a jednání o čtvrté řadě, takže držte palce :)
před 6 roky
MihaT

MihaT

Ahoj! Pro všechny Fannibaly bych tu ráda nechala pozvánku na sraz spojený s účastí na přednášce...
před 6 roky
Další články k tématu