13. 6. 2017

Divorce: Na rozvod se chystá další duo herců

Divorce: Na rozvod se chystá další duo herců

Loni na podzim stanice HBO přestavila svou novinku Divorce (Rozvod), která si vysloužila objednávku druhé série. Ta bude mít deset epizod a na obrazovky se dostane v druhé polovině letošního roku.

Herečka Becki Newton je první, o které bude v tomto článku řeč. Newton známá jako Annie Matopoulos, Amanda Tanen nebo Chloe Goodwin se vtělí do své další role, Jackie. Jackie je úspěšná realitní makléřka, která si začne románek s Robertem.

Nyní se můžeme přesunout k druhé nové postavě, Andrewovi. Pro tuto vedlejší roli stanice zvolila herce Stevena Pasquala. Andrew je blízký přítel Nicka (Tracy Letts) a postupem času se dá dohromady s Frances, se kterou se jejich románek překlene na další úroveň.

Hlavní představitelkou tohoto komediálního počinu je Sarah Jessica Parker, která hraje postavu Frances; ženu ve středním věku, která se velmi osobitým způsobem pustila do rozvodu se svým manželem Robertem (Thomas Haden Church). Dostala se ale do bodu, kdy je na pochybách, zda má v tomto činu pokračovat, nebo od něj upustit. Co si ale Frances neuvědomila je to, že chybu může udělat i ona. Robert zjistí, že mu je jeho žena nevěrná a sám rozvodu nebrání.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu