15. 6. 2017

Mark Consuelos přechází z Pitch do The Night Shift

Mark Consuelos přechází z Pitch do The Night Shift

Tvář Marka Consuelose byla loni v kurzu a je tomu tak i letos. Když jsme se dozvěděli o jeho roli v Pitch, přišlo vřelé uvítání a nejeden fanoušek doufal, že se tento vcelku neokoukaný žánr v seriálovém světě chytí a půjde o nový hit. Tomu se bohužel Pitch vyhnul a po první řadě na poli hráčů skončil. Mark ale může být v klidu. Když jsme čekali na osud tohoto sportovního dramatu, herec se už začal poohlížet dál. Ve svém hledání uspěl a jeho nová role přijde na řadu již za pár dnů, a to ve čtvrté sérii The Night Shift (Noční směna).

Bude se jednat o vedlejší roli, která s sebou ale přinese změny. Jeho postava Caina zaujme diváka hned na první pohled, protože kdo by si víc urval velkou porci pozornosti, než ten, kdo sálá ohromnou sebejistotou a zároveň dokáže být neovladatelně agresivní? Ještě dodejme, že hrdina emigroval z Mexika coby zdravotní bratr.

Consuelos se dříve objevil v seriálech Alpha House, 1–800-Missing, American Horror Story a The New Normal.


Bavil vás Mark v první a poslední řadě Pitch? Jaký máte dojem z toho, že se začne objevovat v The Night Shift? Jakou má dle vás Noční směna budoucnost? Je seriál dostatečným tahounem letní sezóny, nebo už vrchol slávy pominul?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu