6. 6. 2017

Seriálové osudy: Mary Kills People, Private Eyes

Seriálové osudy: Mary Kills People, Private Eyes

Kanadská stanice Global zveřejnila svůj program na nadcházející sezónu, který se skládá z nabídky amerických televizních stanic. Při této příležitosti byl také zveřejněn osud dvou seriálů z dílny vlastní, kterými jsou Mary Kills People a Private Eyes (Soukromé očko). Pro své diváky měla stanice v obou případech dobré zprávy, jelikož oba seriály obnovila pro další série.

Mary Kills People je lékařské drama o doktorce Mary Harris (Caroline Dhavernas), která se svým parťákem Desem (Richard Short) umožňuje smrtelně nemocným pacientům odejít ze světa po svém. Eutanazie je ale v její zemi ilegální a po sérii podezřelých úmrtí (včetně syna jednoho soudce), začne Mary vyšetřovat detektiv v utajení. Tento seriál sklidil úspěch i mezi vámi čtenáři, kteří se nechali zlákat recenzemi v letošní Novince pod lupou. Druhá série, jejíž produkce začne již v létě, se po vzoru té předchozí dočká opět šesti epizod. Premiéra je v plánu během příštího roku.

Seriál Private Eyes je v našich vodách naopak spíše přehlížený, přestože se dočkal už třetí série. V čele seriálu stojí bývalý hokejista Matt Shade (Jason Priestley), který se rozhodl vypomáhat soukromé detektivce Angie Everett (Cindy Sampson). Společně řeší různé případy, během kterých Shade uplatňuje své nadání číst v lidech. Třetí série se na stanici Global představí v létě roku 2018. Aktuálně běží druhá série, která měla premiéru na konci května.


Potěšily vás zprávy o prodloužení Mary Kills People a Private Eyes? Jste fanoušky těchto seriálů?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
calipsso

calipsso

No já mám radost, ale bude to někdo překládat? :-(
před 6 roky
Koldik

Koldik

MKP si teda asi pozriem...
před 6 roky
lenochod6

lenochod6

Private Eyes by mě hodně mrzely, to je nejlepší překvapení co jsem tento rok našla za seriál a myslela si,...
před 3 roky
Další články k tématu