29. 6. 2017

Netflix objednává dvouhodinové zakončení Sense8

Netflix objednává dvouhodinové zakončení Sense8

Fanoušci můžou začít jásat, Netflix si to u nich totiž pěkně žehlí. Streamovací služba před necelým měsícem zrušila své drama Sense8 po druhé sérii. Tato událost vzbudila vlnu negativních reakcí, jelikož seriál skončil cliffhangerem. Fanoušci však byli neúnavně hodně hlasití a podařilo se jim vydupat si zakončení!

Netflix dnes oznámil, že se Sense8 dočká dvouhodinového finále. Diváci se dočkají odpovědí a úctyhodného zakončení příběhu. Zprávu potvrdila spolutvůrkyně Lana Wachowski, která zároveň režírovala druhou řadu poté, co si její sestra Lilly dala pauzu.

„Neustávající láska a truchlení po zrušení Sense8 byly natolik intenzivní, že jsem kolikrát nemohla ani otevřít můj e-mail,“ prozradila Wachowski. „Nikdy jsem tak těžce nepracovala a nedala do projektu tolik ze sebe sama a zrušení mě hodně zasáhlo. Vaše láska naprosto neuvěřitelně dokázala přivést Sense8 zpět k životu.“

Po zrušení fanoušci s podporou herce Briana J. Smitha vytvořili petici a hashtag #RenewSense8, které rychle nabraly na síle. I přesto Netflix potvrdil zrušení seriálu v dalším týdnu. Nyní ale s dvouhodinovým finále přichází kompromis pro obě strany.

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
ESESEL

ESESEL

No proto.
před 6 roky
nale19

nale19

Že, by dostali aspoň trochu rozumu?
před 6 roky
Koldik

Koldik

Takze nakoniec si to predsa len pozriem...?
před 6 roky
Další články k tématu