6. 7. 2017

CBS začala vysílat zbylé díly Doubt

CBS začala vysílat zbylé díly Doubt

Doubt byl prvním zrušeným seriálem sezóny. Stanice CBS ukončila jeho trápení po pouhých dvou odvysílaných epizodách, kdy sledovanost šla od bláta k ledu. Již 1. července se však seriál vrátil na obrazovky, a fanoušci se proto dočkají alespoň nějakého zakončení.

Zbylé epizody CBS vysílá od začátku měsíce vždy v sobotu večer. Stanice již při stáhnutí seriálu z programu naznačila, že se zbylé epizody možná vrátí, pravděpodobně v létě, což se nyní ukazuje jako pravdivé.

Katherine Heigl se objevila v hlavní roli jako Sadie Ellis, úspěšná právnička, která se romanticky zaplete se svým klientem, chirurgem Billym, který je dost možná vinen z brutálního zločinu. Drama se stalo průkopnické jako první seriál, který představil první stálou transgender postavu hranou transgender herečkou (Laverne Cox) na komerčních stanicích.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Sjuuz

Sjuuz

Tento seriál mě vůbec nezaujal..
před 6 roky
milosh

milosh

Taky by mě potěšilo, kdyby se k tomu ABC rozhoupala.
před 6 roky
zumulda

zumulda

Super, těším se.
před 6 roky
Další články k tématu