21. 7. 2017

Comic-Con 2017: Dark Matter

Comic-Con 2017: Dark Matter

Nebyl by to Comic-Con, kdyby na programu chyběl oblíbený scifi seriál Dark Matter, který v současnosti vysílá svou třetí sérii. Podpořit ho z Kanady přijel výkonný producent seriálu Jay Firestone, vedle kterého zasedli v číselném pořadí svých postav herci Melissa O’Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr. a Jodelle Ferland. Roger Cross a Zoie Palmer se dostavit nemohli, ale Zoie natočila alespoň video, které bylo přítomným na začátku promítnuto. Promítnuta byla také kanadská verze zkažených scén, ve které se herci neustále omlouvali.

Hned na úvod padla otázka, proč je seriál mezi diváky tak populární. Firestone uvedl, že to je díky tomu, že herci ve svých rolích všechny překvapili. Později vyzdvihl výkon Ferland, protože postavu Five obohatila způsobem, o kterém se mu ani nesnilo. Podle samotné Ferland je seriál tak oblíbený, protože fanoušci touží po dobrém seriálu odehrávajícím se na vesmírné lodi. Jako fanynka scifi neodolala a zmínila v této souvislosti i populární seriál Firefly.

Firestone nastínil, že zbývající epizody třetí série jsou jedny z nejlepších v seriálu a diváci se mají na co těšit. Čeká je pár nečekaných zvratů. Když padla otázka, proč se Firestone rozhodl na začátku druhé sérii zabít One, uvedl, že chtěl ukázat, jak zranitelné jsou všechny postavy. Ty si prochází spoustou náročných situací. Mallari Jr. se přiznal, že si užívá hraní záporáka, protože chce fanoušky poslat na cestu plnou emocí. Na druhou stranu neměl tuhle sérii tolik scén s ostatními herci z týmu, což mu chybělo, protože jsou jako rodina. Lemke čelil narážkám na podivný vztah Three a Sarah. Měl však připravenou vtipnou odpověď: „Já se nelíbám s robotem, ale s počítačovým programem.“

Jedna z položených otázek byla, jaké by měli herci přání pro následující epizody. O'Neil uvedla, že by chtěla Two pořídit psa. Moderátor ji upozornil, že rybička by byla asi bezpečnější. Ferland by si přála epizodu, kde by si jednotlivé postavy vyměnily těla. Nic takového v plánu zatím není, ale Firestone to prý bude mít na mysli. Ferland odpovídala i na otázku týkající se její garderóby. „Myslím, že naši kostyméři mě využívají, aby si vynahradili tu nudu, kterou mají s černou barvou,“ vtipkovala. Five je totiž jediná postava oblékaná extravagantněji, na rozdíl od zbytku, který má na sobě většinou oblečení v odstínech černé.

Three se během dvanácté epizody dozví informaci o své minulosti, kterou získal Four, když si nahrál zpět své vzpomínky. Nejedná se o nic příjemného, takže to na něj bude mít velký dopad. Five nedávno zjistila, že má sestru, o které nevěděla. Ferland naznačila, že se o ní do konce série ještě něco málo dozvíme. A koho by do této role obsadila? „To já nevím! Já mám sestru, takže třeba mou sestru?“ vtipkovala.

O původu Two máme z předchozích sérií určité informace, ale na konci této řady diváky čeká velké a šokující odhalení. Podle náznaků je původ Two úzce spjat s původem Android. Jedná se o velké tajemství, které nechá fanoušky s pusou dokořán.


Těšíte se na zbytek série? Které zápletky vás zajímají nejvíce? Stáli byste o prodloužení Dark Matter?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
24ron24

24ron24

Lidi to si ako děláte kozy, že jo? :D Žiadny komentár k DM hanba vám! :D Ja Gábiku poteším. Tento panel...
před 6 roky
Gabik.029

Gabik.029

[img]https://media.tenor.com/images/1861a835f5f09405de0efa8ac9e262e6/tenor.gif[/img]
před 6 roky
24ron24

24ron24

Jéé nemáš vôbec zač ;) Neboj aj v 12M som ich sprdol! :DDD Evidentne sa ľudia vyhýbali tvojím článkom...
před 6 roky
Další články k tématu