22. 7. 2017

Comic-Con 2017: DuckTales

Comic-Con 2017: DuckTales

Brzy to bude už třicet let od doby, kdy si malé i starší děti, s nimi možná i dospělí mohli na televizních obrazovkách poprvé zamilovat pohádku Duck Tales (Kačeří příběhy) o třech malých kačerech (bratři Kulík, Dulík a Bubík), jejich lakomém strýčku Skrblíkovi, kačeru Donaldovi a spoustě jejich známých. To už je mnoho let a stanice Disney XD nechce připustit, aby se na oblíbené hrdiny zapomnělo, proto se už velmi brzy začne na stanici vysílat reboot seriálu, DuckTales.

To, že premiéra přijde již velmi brzy, není vůbec žádné přehánění, pilot se premiéry dočká 12. srpna, další epizody se dostanou na řadu od 23. září. Obsazení je opravdu hvězdné, proto je už předem jasné, že je na co se těšit. Přece jen se v roli strýčka Skrblíka (Scrooge McDuck) objeví hlas Davida Tennanta, Rampu McKváka (Launchpad McQuack) namluví Beck Bennet, Kulíka (Huey) Danny Pudi, Dulíka (Dewey) Ben Schwartz, Bubíka (Louie) Bobby Moynihan a Kačku (Webbigail Vanderquack) Kate Micucci. Ovšem pokud by se někomu obsazení nezdálo dostatečně lákavé, herci s sebou na Comic-Con přivezli ještě dárek navíc – krátkou (konkrétně dvouminutovou) ukázku toho, na co se diváci mohou v srpnovém pilotu těšit.

Dvě minuty samozřejmě nejsou mnoho, ale i tak záběry starých známých (a jejich ponorky) ukázaly velmi zajímavý fakt. Podle tvůrců nejstaršímu Kulíkovi, prostřednímu Dulíkovi a nejmladšímu Bubíkovi se totiž tvůrci, výkonný producent Matt Youngberg a koproducent Francisco Angones, rozhodli vytvořit osobnosti, které si nejsou navzájem tolik podobné. Takže na rozdíl od původních Kačeřích příběhů se diváci tentokrát nemusí dívat na oblečení, když od sebe chtějí bratry rozlišit.

  Jistá je ovšem i další věc – kačeři se v novém seriálu rozhodně nudit nebudou. Už hercům se před Comic-Conem zalíbilo říkat, že seriál je vlastně setkáním moderní rodiny s Indianou Jonesem, Con ale odhalil i další zajímavost, díky které budou DuckTales ještě zajímavější, během panelu bylo oznámeno, že se objeví známá postava – a to detektiv Duck (v originále Darkwing Duck), který se v letech 1991 – 1995 dokonce dočkal vlastního seriálu Darkwing Duck (Detektiv Duck). Tajemný superhrdina se objeví i se svou motorkou a krysím úhlavním nepřítelem, Megavoltem.

Tvůrci samozřejmě neprozradili, proč se detektiv Duck objeví, tajemstvím zůstalo i to, jak často se bude objevovat či jestli ho diváci uvidí již v pilotu. Jako nejpravděpodobnější důvod, proč by se mohl detektiv Duck objevit, se samozřejmě nabízí Rampa McKvák. Ten se totiž objevil i v Duckově samostatném seriálu (i když v lehce pozměněné podobě) jako Duckův pomocník, který jako jediný tuší, kým Duck doopravdy je. I když jisté zatím není vlastně téměř nic, premiéra úvodního filmu jménem „Woo-oo!“ ovšem naštěstí není daleko.


Sledovali jste jako malí (nebo starší) Kačeří příběhy? Co říkáte na to, že vzniká nová verze? Zaujalo vás obsazení? Která verze je zatím vaším favoritem?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Jako malá přešla od Krtečka a Jen počkej, zajíci! rovnou ke kriminálkám a Červenému trpaslíkovi. Zanechalo to jisté následky.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Tesa.

Tesa.

V prvom rade, je to robené pre súčasné deti, takže to je pochopiteľne urobené tak, aby sa to páčilo im....
před 6 roky
Alias

Alias

Nie som ešte starec, ale zjavne nechápem súčasné deti. A ako súčasný dospelák som myslím jasne naznačil,...
před 6 roky
24ron24

24ron24

Ach to detstvo, veľmi rád si ho pripomeniem ;) A ešte aj Tennant do toho išiel, milé prekvapenie :P
před 6 roky
Další články k tématu