6. 10. 2017

Na hvězdné dráze: 911, Six, The Affair a další

911

Fanoušci seriálu Nashville se před několika měsíci museli rozloučit s Connie Britton, která seriál opustila. Herečka však dlouho v televizi chybět nebude. Získala totiž hlavní roli v chystané novince stanice Fox s názvem 911.

Connie se tímto castingem znovu setká s tvůrcem Ryanem Murphym, se kterým již dříve spolupracovala na první řadě antologie American Horror Story. Kromě toho měla i menší roli v American Crime Story od stejného tvůrce.

V 911 podle dostupných, leč nepotvrzených informací herečka ztvární operátorku na lince 911.


Six

Herec Erik Palladino, který je v seriálovém světě známý z role v Suits nebo ER, obohatí obsazení druhé série vojenského dramatu Six. Zahraje si velitele Hughese, drsného vůdce týmu Seal Six. Jde o muže, který má jizvy z legendárních bitev. Rozhodně nemusí nikomu nic dokazovat, vede svůj tým tak, jak se sluší a patří, z jedné nebezpečné mise do druhé.

Hodnocení na SerialZone.cz


The Affair

Ve čtvrté sérii The Affair se objeví nová tvář. Christopher Meyer získal roli Antona Gatewooda, vzdorujícího, leč velmi nadaného středoškoláka, kterého učí Noah. Mladík je uvězněn v očekáváních svých rodičů a je pro něj velmi složité najít smysl vlastního života a svůj názor na svět. To vše se odráží v jeho nízkém sebevědomí a pochybách.

V nové řadě se Noah, Helen, Alison a Cole nachází každý ve svém vlastním světě. Nejsou ve spojení a stále více se vzdalují tomu, kde všichni v úvodu seriálu začínali. Každý z nich má nový vztah a musí se rozhodnout, jestli jsou ochotni navždy nechat minulost za sebou.

Hodnocení na SerialZone.cz


Imposters

Do druhé série dramatu Imposters se vrátí známá tvář. Bylo potvrzeno, že si oscarová herečka Uma Thurman zopakuje svou hostující roli Lenny. Kdykoliv potřebuje vůdce skupinky podvodníků udržet své zaměstnance na uzdě a ukázat jim, kde je jejich místo, nebo když je nutné zlikvidovat nepřítele (nebo vytvořit tu nejlepší omeletu na světě), je jen jedna osoba, které lze zavolat – smrtící a záhadná Lenny Cohen.

Prozatím nebylo prozrazeno, v kolika epizodách druhé řady se herečka objeví. Natáčení aktuálně probíhá v Torontu, premiéra nových dílů prozatím nebyla stanovena.

Hodnocení na SerialZone.cz


Alyssa Milano

Herečka Alyssa Milano plánuje převzít moc nad seriálovým světem. V jediném týdnu se jí podařilo podepsat smlouvy hned na tři různé projekty.

Na stanici Lifetime vytvoří, bude produkovat a ztvární hlavní roli sebe sama v komedii Alyssa Milano for Mayor. V nadcházejícím dramatu Insatiable od Netflixu (kam seriál přešel poté, co ho stanice The CW nevybrala z pilotové fáze pro seriál) byla povýšena mezi stálé postavy, přičemž v pilotu měla pouze hostující roli. A v neposlední řadě prodala novou adaptaci svého grafického románu Hacktivist z roku 2014, tentokrát pro vývoj na stanici The CW.

Alyssa Milano for Mayor je kombinací Curbo Your Enthusiasm a novinky The Mayor. Shodou okolností hrdinka skončí jako starostka jednoho městečka kousek od Los Angeles. Poté je nucena vypořádat se se starostmi a povinostmi místní politické scény.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Caroline115

Caroline115

Hm...kvůli Ryanovi se kouknu na 911. A když tam zřejmě bude Connie, tak mě to láká víc. Ryan ale asi fakt...
před 6 roky
milosh

milosh

Alyssa bude mít práce dost, ale vůbec nevadí, rád se na ní podívám. Navíc mě potěšila informace, že...
před 6 roky
Další články k tématu