25. 10. 2017

Na hvězdné dráze: Harlots, Superstore, S.W.A.T. a další

Superstore

Hodnocení na SerialZone.czPřipravte se na vzácné seznámení. Komedie Superstore totiž představí ženu, která je natolik šílená, že byla ochotná si vzít a vychovávat tucet adoptivních dětí s Glennem Sturgisem.

Roli často zmiňované Jerushy získala Kerri Kenney. Poprvé se s ní setkáme v deváté epizodě třetí řady. Jerusha se přidává k dalším členům Glennovy rodiny, které už jsme mohli vidět. Ve druhé sérii jsme viděli všechny jeho děti.

Harlots

Hodnocení na SerialZone.czHerečku Liv Tyler jsme naposledy mohli vidět v kritiky i diváky milovaném dramatu The Leftovers od stanice HBO. Nyní se tato dáma dostane do trošku jiné společnosti. Získala totiž roli ve druhé sérii nevěstinského dramatu Harlots, který vysílá streamovací služba Hulu.

Taylor se chopí role Lady Isabelly Fitzwilliam. Hrdinka skrývá temná tajemství; ta zná pouze Lydia Quigley, která ji kvůli tomu má možnost držet křidýlka. Isabella je ze strany Lydie neustále vydírána. Je uvězněna v manželství bez lásky, ale v nové řadě získá nečekanou kamarádku a spojenkyni v podobě Charlotte Wells.

Imposters

Hodnocení na SerialZone.czPaul Adelstein (Private Practice) bude příští rok patřit mezi Imposters. Tedy, on už mezi ně patří dávno, je totiž spolutvůrcem seriálu a také jeho showrunnerem. Nyní si ale stoupne před kameru v herecké roli.

Ztvární vedlejší postavu jménem Shelly Cohen. Jde o záhadného napravovače, který, jak se brzy ukáže, je také bývalým manželem Lenny Cohen (Uma Thruman).

S.W.A.T.

Hodnocení na SerialZone.czHerec Peter Facinelli (Nurse Jackie) má na svém kontě další seriálový gig. Získal roli v chystaném dramatu stanice CBS s názvem S.W.A.T., který je adaptací stejnojmenného filmu z roku 2003.

Facinelli ztvární Michaela Planka, sebevědomého a mocného podnikatele, který dobrovolničí jako civilista u policie. Během toho, co se účastní charitativní akce v ředitelství SWAT, je představen hlavnímu týmu. Jessica mu ukáže seznam inovací, které by si pro oddělení představovala ke zlepšení vztahů s místní komunitou, velmi to na něj zapůsobí a rozhodne se ji finančně pomoct.

911

Hodnocení na SerialZone.czNadcházející dramatická novinka 911 z pera Ryana Murphyho nabírá další obsazení. Roli v seriálu získali hned čtyři další herci, kteří se přidají k dříve oznámeným Connie Britton, Peteru Krausovi a Angele Bassett.

Jak už to tak u Murphyho novinek bývá, o postavách nic nevíme, prozatím vám tedy musí stačit herecká jména. Nechybí mezi nimi Aisha Hinds (Underground), Rockmond Dunbar (The Path), Oliver Stark (Into the Badlands) a Kenneth Choi (American Crime Story).

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
zip

zip

V superstore jsem měla dojem, že je to chlap, každopádně si myslím, že dobrá volba;-)
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

Mě láká Harlots a S.W.A.T., tak je mám zařazené v chci vidět .o)
před 6 roky
Další články k tématu