24. 10. 2017

Seriálové osudy: Zoo

Seriálové osudy: Zoo

Jako bych dnes nepsala, že Zoo zatím není rozhodnuto, že. Stanice CBS právě oznámila, že své letní drama ruší po třech sériích. Seriál se již nových epizod nedočká a příští rok se na obrazovky nevrátí. Vyrovnává se tak svému původnímu předchůdci, letnímu seriálu Under the Dome, který na stanici také vydržel tři letní sezóny, než byl zrušen.

Zoo nikdy nebyl miláček kritiků, nicméně diváci si jej oblíbili. U první série nepanovala vysoká očekávání, ze seriálu se však stal sledovanostní hit, který se zaslouženě mohl radovat ze druhé série. Nicméně rok od roku sledovanost klesala a čtvrtá řada letos vypadala skutečně nepravděpodobně, zrušení proto není velkým překvapením.

Seriál je adaptací bestselleru od Jamese Pattersona. Sleduje vlnu násilných zvířecích útoků proti lidem na celé planetě. Fanoušci se tak musí smířit s dalším seriálem, který se nedočká uzavřeného konce, ale rozloučí se cliffhangerem.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
patrik1177

patrik1177

Absolútny souhlas. Já bych řekl, že každý seriál by si zasloužil alespoň závěrečnou minisérii nebo film,...
před 6 roky
milosh

milosh

Under the Dome jsem měl rád, ale třetí série šla hodně špatným směrem, takže ukončení mi ani nevadilo. U Zoo...
před 6 roky
Koldik

Koldik

Hruza, hruza...nastastie si ani poriadne na ten cliffhanger nepamatam, no viem ze som sa tesil na dalsiu...
před 6 roky
Další články k tématu