24. 12. 2017

Veselé Vánoce!

Veselé Vánoce!

Je Štědrý den! Ježíšek už má dárky zabalené, už jen vydržet na zlaté prasátko, dát si rybku se salátem a vrhnout se na ně. Dovolím si využít poslední okénko adventního kalendáře, abych vám jménem SerialZone popřála pohodové Vánoce, spoustu dobrého cukroví, abyste dostali, co jste si přáli, a především zdraví a lásku do nového roku 2018, ať se vám splní všechny vaše sny.

My sníme ve velkém a samozřejmě není pochyb, že jedině o seriálech a SerialZone! Připravujeme pro vás další vychytávky a novinky, o kterých ani netušíte, že je k životu nutně potřebujete, dokud je nevyzkoušíte na vlastní kůži. Moc doufám, že k nám nechodíte jen jednou za rok kvůli kalendáři, ale jste tu s námi pravidelně a pomáháte tvořit naši jedinečnou a úžasnou seriálovou komunitu.

V diskuzi u kalendáře padl dotaz, jestli je tento web určen pouze pro maniaky. Myslím, že si tady najde své čestné místo každý, komu seriály nejsou cizí, ať už je sledujete sporadicky v televizi, nebo jim věnujete hodiny a hodiny volného času při sledování či překládání. Všechny vás tu vítáme a ze všech sil se snažíme vytvořit prostředí, kam se budete rádi vracet a bavit se s námi o seriálech všeho druhu. Adventní kalendář sice skončil, ale seriály tu s námi budou pořád, tak tu buďte taky a kdo ví, třeba se vám tu tak zalíbí, že nás budete navštěvovat každý den.

Ale zpět k Vánocům. Přiznejte se, kdo využije volné dny raději k dohánění seriálových restů? Nebo Vánoce berete jako odpočinek od každodenního života a raději dáte přednost pohádkám? Případně máte nějaké vánoční zvyky, že si každý rok pouštíte stejný film nebo seriál? Prozraďte nám v komentářích, jak trávíte Vánoce vy!

I přes to, že je Štědrý den, se dnes u nás můžete těšit na pravidelnou dávku vašich oblíbených rubrik, a to včetně svátečního vydání Hláškovin či pravidelného článku S lupou do historie; odpoledne se pak podíváme na souhrn největších seriálových hitů roku 2017, jak jste si je svou aktivitou na SerialZone zvolili právě vy, naši uživatelé.

Dost už ale zdržování. Ještě jednou tedy každému z vás přeji příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný rok 2018 strávený v naší/vaší příjemné společnosti. Veselé Vánoce!

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře57zobraz všech 57 příspěvků
Qmati

Qmati

Šťastné a veselé Vánoce Zvláštní poděkování všem,co se podílí na tvorbě těchto úžasných stránek :)
před 6 roky
JustMyName

JustMyName

Krásne a pohodové Vianoce prajem všetkým! :)
před 6 roky
Juraj Vojtek

Juraj Vojtek

Šťastné a veselé prežitie Sviatkov všetkým.
před 6 roky
Další články k tématu