8. 3. 2018

Grey's Anatomy opouští dvě hlavní postavy

Grey's Anatomy opouští dvě hlavní postavy

Fanoušci seriálu Grey's Anatomy (Chirurgové) se budou muset smířit s odchodem hned dvou hlavních postav. Bylo oznámeno, že konec 14. série bude naposledy, co uvidíme dvě doktorky.

Herečky Jessica Capshaw a Sarah Drew seriál opustí. Capshaw zde posledních deset let strávila v roli doktorky Arizony Robbins, zatímco Drew se k osazenstvu přidala před devíti lety v roli doktorky April Kepner.

Rozhodnutí o jejich odchodu učinili producenti seriálu, kteří na začátku každé sezóny musí oficiálně rozhodnout, koho z hlavních postav chtějí nadále v příběhu mít. Podle dostupných informací tyto dvě herečky budou jediné ze stálých postav, které letos odejdou. Jejich odchod je tvůrčí rozhodnutí.

„Postavy Arizony a April jsou navždy zapsané do kostní dřeně Grey's Anatomy díky mimořádné práci obou hereček,“ uvedla showrunnerka Krista Vernoff v oficiálním vyjádření. „Práce scenáristů spočívá v následování příběhů tam, kam se přirozeně ubírají, a někdy to znamená, že se musíme rozloučit s postavami, které milujeme. Byla radost a pocta pracovat s těmito fenomenálně talentovanými herečkami.“

Ačkoliv seriál prozatím nebyl prodloužený pro 15. sérii, toto rozhodnutí se očekává, jelikož seriál má stále výbornou sledovanost. Pro příští dva roky herečka Ellen Pompeo uzavřela novou smlouvu, která jí výrazně navýší plat až na 20 milionů ročně, nicméně nebylo potvrzeno, že odchod hereček má s touto smlouvou souvislost.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
Pipa22

Pipa22

... ale no tak. U The 100 to byla uplne jina situace. Daly se konecne dohromady a skoro v dalsi...
před 6 roky
rebeccacarf

rebeccacarf

Je fakt, že to má asi výrazný vliv, protože já taky viděla Private Practice a Amelii mám ráda.
před 6 roky
andromache

andromache

Jako jasně, ale americké lesby jsou hrozně hysterické, co jsem tak měla možnost zjistit.. Ale doufám, že...
před 6 roky
Další články k tématu