6. 9. 2012

Bones 8. řada: Výbušné setkání

Jaký bude osud technického a kriminálního velikána Christophera Pelanta v seriálu Sběratelé kostí? Zloduch, ztvárňovaný Andrewem Leedsem, byl představen v minulé řadě a bude mít podstatnou roli během 8. řady, jak sdělil výkonný producent Stephen Nathan a tvůrce Hart Hanson. Velký zvrat z finálového dílu, kvůli kterému se z Brennanové stal uprchlík před zákonem, bude 17. září na konci premiérového dílu dočasně uzavřen, ale postupně vyvstanou další otázky.

„Pelant nikam neodchází,” řekl Nathan. “Milujeme toho chlapíka. Je nejzajímavější několikanásobný vrah, kterého jsme kdy v show měli. Hezky nám 8. řadu okoření. Nikdo si díky němu neoddychne."

A tady jsou další útržky toho, čeho se v nové řadě dočkáme:

  • Nejvíce emotivní a nejočekávanější je Booth-Brennan setkání (mrkněte na promo). Nathan řekl, že se herci museli sami sebe zeptat „Jak hodně je Booth naštvaný na Brennanovou? Jak moc nadšení jsou, že se vidí? A jak tohle vyjádřit v jedné vteřině?“ Můžeme být tedy rádi, že zničili jen nábytek.
  • Následující týden rodiče Christine budou čelit realitě, když začnou prozkoumávat své tříměsíční odloučení a jaký dopad to má na jejich už tak napjatý vztah.
  • Nový přítel Cam není tak úplně nový, ale „někteří fanoušci ho poznají“.
  • Matka Bootha by se měla objevit v druhé polovině řady.
  • A možná se setkáme se sourozencem Hodginse.
  • Emily Deschanel a David Boreanaz mají v plánu prodloužit své smlouvy i na 9. řadu a možná i na další, takže to vypadá, že konec není v dohledu!
  • Jubilejní 150. epizoda bude úplně odlišná, bude vyprávěna z pohledu oběti, což divákům umožní vidět tým z jiné perspektivy.
  • A nakonec jedna otázečka, která se nedá vynechat. Dočkáme se svatby Bootha Brennanové? To mu se Nathan zasmál a řekl ”Je to možné… ale máme před sebou teprve 8. řadu. Právě se rozjíždíme.”
Kdo nesdílí není Čech! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Flekynka123

Flekynka123

už se nemůžu dočkat ;-)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

já taky. v tomhle seriálu kolikrát vůbec nevidíme žádného herce jako oběť, občas ukáží jen angelin...
před 11 roky
Luisa

Luisa

Hmmm :) tak i více jak 8 řad? Na to se těším ;) Jsem zvědavá jako blecha, co si na nás přichystají :) A...
před 11 roky
Další články k tématu