Diskuze k článku S lupou do historie: Make It or Break It
avatar uživatele
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
28. 3. 2018 / 11:38:17 (před 6 roky)
off

Moje mladší sestra dělá gymnastiku a já si nenechám ujít žádnou její soutěž. Na MIOBI koukáme spolu a milujeme ho. Jediná chybička, kterou tenhle seriál (aspoň pro moji sestru, které je 9) má, je ta, že nemá dabing. Já bych to stejně chtěla koukat v originálním znění, ale moje 9-letá sestra občas nestíhá číst titulky a díly, kde není tolik gymnastiky ji příliš nebaví :)

What the fork?!
avatar uživatele
Goldeenka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 3. 2018 / 12:13:54 (před 6 roky)
off

MIOBI je jedna z mých srdcovek. Tedy spíše první dvě série, ta poslední mě spíš štvala. Ale musím zklamat ragelly - holky to rozhodně necvičily samy. Jediná z nich, která měla jakž takž gymnastickou průpravu byla právě Beam Queen. :)

avatar uživatele
Redmarx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 3. 2018 / 20:27:30 (před 6 roky)
off

Je o proste ten nejlepsi serial a ja to hodnotit, tak dam 100%. On je ten serial dokonaly v tom, ze nic podobneho zamereni neexistuje. Neznam zadny dalsi sportovne ladeny serial podobneho razu. Pokud by neco existovalo, tak dejte tip, ale hledal jsem sam a nic podobneho jsem nenasel. Jinak chapu, ze nesportovniho fanouska tohle nadchnout nemuze.

Samozrejme je tu i mozny pohled z druhe strany, ubohe triky, strasna kamera a totalne nezvladnuty zaver (cela 3. serie). Proste skoda, ze se nenajde nikdo, kdo by tenhle serial chtel trumfnout a natocil neco podobneho, ale aby treba nebyly pri skoku zabery na nohy, aby divaci nevideli, ze roli prevzala od herecky gymnastka a podobne trapne momenty.

Celkove ale ta atmosfera tohohle serialu je unikatni.