17. 4. 2018

Ian Somerhalder se vrací k upířím kořenům

Ian Somerhalder se vrací k upířím kořenům

Netflix lákají upíři. Streamovací služba nadělila desetidílnou objednávku seriálu V-Wars, ve které hlavní roli ztvární Ian Somerhalder.

Upíří drama je adaptací stejnojmenného románu. Hlavním hrdinou je Dr. Luther Swann, který vstupuje do světa hororu, když záhadná nemoc promění jeho nejlepšího přítele Michaela Faynea ve vraždícího predátora, který se živí jinými lidmi. Nemoc se šíří víc a víc a stále více lidí je transformováno. Společnost se rozdělí do protilehlých táborů, kdy lidi proti upírům bojují o přežití. Swann se vydává na závod s časem. Snaží se pochopit, co se děje, zatímco z Faynea se stává nejmocnější podzemní vůdce upírů.

„Nemohli bychom najít žádnou lepší volbu. Ian Somerhalder přinese své zkušenosti a porozumění žánru díky svým letům u The Vampire Diaries, aby vedl osazenstvo V-Wars jako Dr. Luther Swann. Bude zároveň i tvůrčím prvkem, dokonce se chopí i režie.“

V-Wars je slavná knižní série od Jonathana Maberryho. Netflix seriál bude samozřejmě streamovat po celém světě.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
milosh

milosh

A teď už mu budou nabízet upírské seriály až do důchodu :D
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

To jsem teda zvědavá, ale určitě kouknu.
před 6 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Uvažuju, jestli to mám považovat za línou volbu, nebo ocenit, že nedělá divadlo z toho, že chce hrát...
před 5 roky
Další články k tématu