10. 9. 2012

Pilot Anonymous: Dočkáme se nového Chucka?

Pilot Anonymous: Dočkáme se nového Chucka?

Stanice FOX si objednala další pilot. Tentokrát jde o dramatickou komedii ze špionského prostředí. Nezní vám to povědomě?

Projekt vytvořil Jason Katims (Friday Night Lights, Parenthood), scénáře se ujal Simon Kinberg.

Pracovní název je Anonymous. Potenciální seriál je popisován jako charakterová akční „dramedy“. Hlavní postavou je rebelský chytrý kluk, trošku zázračné dítko, kterého nabere CIA. Pod svá křídla si jej vezme opatrovník, se kterým si hrdina vytvoří nečekaný vztah, bude ho považovat za svůj otcovský vzor.

Před začátkem této sezóny projevil Katims, který získal Emmy za scénář k finále Friday Night Lights, zájem o projekt z prostředí CIA, kterým se dosud nikdy nezabýval. Seznámil se s Kinbergem, který má s akčními žánry bohaté zkušenosti. Kinbergova filmografie zahrnuje Sherlocka Holmese, X-Men: The Last Stand či Mr. and Mrs. Smith.

Anonymous je druhým projektem, který v této sezóně Katims předložil. První byla romantická komedie z právnického prostředí, ke které již v srpnu stanice FOX taktéž objednala pilot.

Tak co myslíte? Dočká se Anonymous seriálové objednávky? Může se z něj stát další hitovka a fanouškovský klenot? Může se vůbec nějaký seriál někdy považovat za důstojného následovníka Chucka? Řekněte nám svůj názor v diskuzi!

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

já nejsem zrovna fanoušek chucka a tohle se mi zdá jako snaha natočit to znovu bez toho sci-fi prvku, takže...
před 11 roky
majka147

majka147

Bude z toho niečo ? Dlho niesu žiadne novinky
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Asi ne. Mrkni se na spoilertv.com pro jistotu, jestli chceš, ale to by už jelo v téhle sezóně. Občas se...
před 9 roky
Další články k tématu