12. 5. 2018

Seriálové osudy: Crossing, Inhumans, Deception a další

Seriálové osudy: Crossing, Inhumans, Deception a další

Stanice ABC zařízla najednou hned šest svých novinek. Po první sérii se loučí seriály The Crossing, Marvel's Inhu­mans, Deception, Kevin (Probably) Saves the World + je oficiálně potvrzeno zrušení The Mayor a Ten Days in the Valley.

O žádném z těchto rozhodnutí nebyl pochyb. Stanice dokázala vyprodukovat velký hit v podobě The Good Doctor, nicméně ostatní novinky doslova vyhořely. Ten Days in the Valley byl předem stažen z programu a přesunut na soboty k dojezdu, Mayor také skončil ještě před odvysíláním kompletní série.

Kevin nikdy neměl slavná čísla, i když si s ním stanice hodně věřila. Seriály Crossing a Deception se představily v midseason, ale jeden měl horší sledovanost než druhý, opravdu nebyla šance, že by některý z nich mohl pokračovat.

No a Inhumans? Agenti stále nemají o svém osudu rozhodnuto, nicméně očividně žádné náhrady za ně nefungují. Inhumans neměli zářivé kritiky ze strany médií, ale ani fanoušků. Finále bylo odvysíláno již na konci minulého roku.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Qmati

Qmati

Trošku hodně rušení. Dělají nějaké velké čistky...Doufám,že asponˇ Agenti přežijí/
před 5 roky
milosh

milosh

Deception je škoda, zas tak špatné, aby se muselo poroučet z obrazovky po první sérii to nebylo :(
před 5 roky
sandokan555

sandokan555

Deception ma oslovilo ale hlavny predstavitel to zabil, takze sa z toho nestal dalsi Mentaliska alebo...
před 5 roky
Další články k tématu