12. 5. 2018

Seriálové osudy: Brooklyn Nine-Nine

Seriálové osudy: Brooklyn Nine-Nine

Tak přece jen tu máme další zázrak! Navzdory tomu, že stanice Fox předevčírem zrušila svou komedii Brooklyn Nine-Nine, seriál bude pokračovat třináctidílnou šestou řadou! A kdo že je ten štědrý zachránce? NBC!

Je to tak. Během včerejší noci se objevily zprávy, že B99 ztrácí naději, jelikož streamovací služby Hulu a Netflix jej odmítly převzít. Nicméně za pět minut dvanáct zasáhla stanice NBC, která seriál vzala pod svá ochranná křídla a objednala šestou řadu.

Pro NBC to nebyl těžký krok. Seriál totiž od počátku neprodukoval Fox, ale Universal TV, který je sesterskou společností NBC. „Od té doby, kdy jsme seriál prodali Foxu, jsem litoval, že mi uklouzl mezi prsty. Nyní je na čase, aby se vrátil domů,“ uvedl ředitel NBC Robert Greenblatt.

NBC není první staniceí Velké pětky, která přichází na záchranu seriálu produkovaném sesterským studiem. Podobně tomu bylo i v minulosti u ABC, která převzala zrušený Scrubs (produkovaný ABC Studios) a u CBS, která převzala Medium (produkovaný CBS Studios). B99 má pro Universal TV lukrativní vydělávající služby ze syndikace, které se jim vyplatí, nicméně pro Fox by byly nevýhodné.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

Tak na Twitteru je #SaveLucifer celosvětový trend s přes mega komentářema.
před 5 roky
Shppen

Shppen

Tak aspon neco pozitivniho pri tom ostatnim masakru :)
před 5 roky
ragelly

ragelly

Počet epizod byl navýšen ze 13 na 18 :)
před 5 roky
Další články k tématu