16. 5. 2018

Upfronts 2018: Novinky 2018/19 od CBS

Upfronts 2018: Novinky 2018/19 od CBS

Již za chvíli nás čeká zveřejnění programového schématu stanice CBS. Je proto nejvyšší čas představit si všechny novinky, s nimiž chce do příští sezóny narukovat. Co myslíte, které z nich mají největší šanci na úspěch?

Blood & Treasure (léto 2019)
Hlavními hrdiny jsou chytrý expert na památky a bývalý zlodějíček umění, kteří se spojí, aby chytili nebezpečného teroristu, který své útoky financuje z ukradeného pokladu. Hrdinové se vydávají na dobrodružnou výpravu po celém světě ve snaze chytit svůj cíl. Neočekávaně však zjistí, že se ocitnou uprostřed dva tisíce let staré bitvy o kolébku civilizace.

The Code
Ti nejchytřejší lidé z armády se vydávají směrem k nejtěžším výzvám v soudní síni i mimo ni. Každý advokát je trénován jako žalobce, obhájce i vyšetřovatel… a taky mariňák.

Fam
Hrdinka s ní o tom, jak pohádkový bude její život s novým snoubencem a jeho smetánkovou rodinou. Sny se však rychle změní v noční můru, když se k ní nastěhuje její sestra, která má místo života chaos. Jde k ní, aby unikla jejich chaotickému otci.

F.B.I.
Seriál Dicka Wolfa sleduje práci členů newyorské pobočky Federal Bureau of Investigation (FBI, Federální úřad pro vyšetřování). Tito prvotřídní agenti spojují talent, intelekt a technické dovednosti, aby za pomoci pokročilých technik vyšetřovali případy s velkým dopadem, a to včetně terorizmu, organizovaného zločinu a vnitřních konspirací. Jejich cíl je jediný: udržet New York a zbytek země v bezpečí.

God Friended Me
Seriál se zabývá otázkami víry, existence a vědy. Točí se okolo neskrývaného ateisty, jehož život se obrátí vzhůru nohama, když si ho spřátelí na Facebooku sám Bůh. Nedobrovolně se hrdina stane agentem změny v životech a cestách ostatních kolem něj.

Magnum P.I.
Thomas Magnum je bývalý námořní SEAL, který se vrací domů z Afghánistánu. Stane se z něj soukromé očko a hrdina využívá své vojenské dovednosti k řešení případů.

Welcome to the Neighborhood
Ten nejhodnější chlap ze středozápadu USA se nastěhuje se svou rodinou do rušného a drsného sousedství v L.A., kde ne všichni oceňují jeho extrémní chuť udržovat aktivní sousedské vztahy. To samozřejmě zahrnuje i jeho nového souseda Calvina.

The Red Line
Bílý policista v Chicagu omylem zastřelí černého doktora. Poté je příběh vyprávěn z perspektivy tří různých rodin, které všechny mají s případem spojitost. Děj je vyprávěn z perspektivy každé rodiny.

Untitled Damon Wayans Jr. project
Mladý manželský pár hodně zpohodlněl a našel si svou oblíbenou každodenní rutinu. Vše se změní, když se do volného pokoje nastěhuje mladý muzikant, který je hvězdou na vzestupu a občas ho pronásledují i novináři.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Nina Dobrev v sitcomu? To zní tak děsivě, že bych se na to i podívala. :D
před 5 roky
Micuda98

Micuda98

Tak podle prvního plakátu vypadá Blood & Treasure příšerně. Doufám, že to samotný seriál bude...
před 5 roky
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

Zdá se mě to nebo ti herci jsou strašně podobní těm, co hráli v Relic Hunter.
před 5 roky
Další články k tématu