17. 5. 2018

Upfronts 2018: Novinky 2018/19 od The CW

Upfronts 2018: Novinky 2018/19 od The CW

A jsme v závěru! Dnes si představíme pět novinek, které pro nadcházející sezónu objednala stanice The CW.

Z pěti seriálů tu máme dva rebooty – Čarodějky a Roswell, a dále spin-off k The Originals s názvem Legacies. Zbylé dva seriály jsou novinky, jedna sportovní a jedna lehké krimi. Tak co, kterým z nich dáte šanci?

All American
Hlavním hrdinou je talentovaný středoškolský fotbalista z Los Angeles, který je naverbován, aby hrál za tým Beverly Hills High. Následně se začnou propojovat životy dvou rozdílných rodin z rozdílných světů.

Charmed
Po tragické smrti své matky se tři sestry z malého městečka k jejich velkému překvapení dozví, že jsou čarodějky. Tato mocná trojice musí brzy stát bok po boku, aby společně bojovaly proti každodenním výzvám i nadpřirozeným démonům.

In the Dark
Hlavní hrdinkou je slepá žena, která se stane jedinou svědkyní važdy svého kamaráda, který se živil jako drogový dealer. Policie její verzi rychle smete se stolu, hrdinka se proto s pomocí svého psa Pretzela vydává hledat vraha sama. K tomu ale stíhá i bohatý randící život a práci, kterou nesnáší. Pracuje v Breaking Blind, škole pro cvičící psy, kterou vlastní její přehnaně starostliví rodiče.

Legacies
Seriál pokračuje v tradici The Vampire Diaries a The Originals. Vypráví příběh další generace nadpřirozených bytostí na škole pro mladé a nadané. Sedmnáctiletá Hope je dcerou Klause Mikaelsona, nechybí ani dvojčata Alarica Saltzmana a mnoho dalších mladých lidí, kteří se snaží dospívat nejméně konvenční možnou cestou a stát se tou nejlepší verzí sebe sama… i přes ty nejhorší vnitřní impulsy. Stanou se z těchto čarodějů, upírů a vlkodlaků hrdinové, kterými vždy chtěli být? Nebo záporáci, kterými byli předurčeni se stát?

Roswell, New Mexico
Hrdinka – dcera ilegálních imigrantů, se vrací do svého rodného městečka Roswellu v Novém Mexiku. Zde objeví šokující pravdu o své lásce z dětství, který nyní pracuje jako policista: ve skutečnosti je to mimozemšťan, který celý život skrýval své schopnosti. Hrdinka chrání jeho tajemství, oba se opět sblíží a společně se snaží odhalit jeho původ. Pak však dojde k násilnému útoku a vládní akce skončí odhalením větší mimozemské přítomnosti na Zemi. Začíná politika strachu a nenávisti, která hrozí odhalením i hrdiny a tohoto prohlubujícího se romantického vztahu.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Eh... Vždycky mám pocit, že nic sledovat nebudu, ale jakmile to vyjde, tak sleduju všechno... :(D
před 5 roky
spike

spike

Dám šanci Legacies už díky tomu, že TVD a TO mě bavili. Co rozhodně vynechám je Charmed, protože tato nová...
před 5 roky
WillowPurple

WillowPurple

Když jsem si před nějakou dobou přečetla, že se ruší The Originals, měla jsem smíšené pocity. Protože to...
před 5 roky
Další články k tématu