22. 5. 2018

Trailery na novinky 2018/19: The CW

CWčko si pro nás v nadcházející sezóně přichystalo pět novinek. Trailery ale máme zatím k dispozici pouze dva.

Tipněte si kdo přežije

Letošní tipovačky se účastnilo více než 1000 registrovaných uživatelů. Jako vždy, ani letos nikdo netrefil vše.

Pokud vám bylo loni líto, že jste prospali start, tak letos máte šanci tuto osudovou chybu napravit.

Tipněte si KDO PŘEŽIJE a ukažte, že máte lepší odhad než SerialZone a vaši soupeři…

Jít na tipovačku →

Upfronts za námi a na nás tu čeká spousta trailerů. Stejně jako v minulých letech, tak i letos organizujeme velkou tipovačku KDO PŘEŽIJE. Všichni, kdo se v minulých kolech zúčastnili, musí uznat, že to minimálně všechno to rušení a obnovování zpestřilo. Na vyhodnocení budeme muset kvůli několika novinkám čekat pravděpodobně až do konce léta, ale to nám nebrání pustit se do rozboru osudů nadcházejících novinek.

Doufejme, že tímto velkým kláním, kterým tipovačka bezesporu je, opět zpestříme někdy bolestivé rušení seriálů. Pravidla zůstávají stejná jako v minulých letech, ale to už se dočtete přímo na stránkách tipovačky. Po uzavření (na konci léta) opět zveřejníme tipy všech týmů + vaše zprůměrované tipy, jako hlas lidu. Uvidíme, kdo letos svoji křišťálovou kouli vyleštil nejlépe.

Naše tipy na stanici The CW najdete v tomto článku. Jsou zatím předběžné a ještě nad nimi budeme – stejně jako vy – párkrát přemýšlet (takže máme taky uzávěrku na konci prázdnin). Ale třeba vám náš pohled pomůže při rozhodování. Když už ne, tak minimálně ty trailery, co jsou v článku zahrnuty, by mohly…

ragelly

ragelly: Nemůžu úplně říct, že bych z toho cítila ten skvělý vibe, který mě zasáhl plnou parou při sledování Friday Night Lights. Na druhou stranu ani u FNL jsem po pilotu nebyla moudrá, seriál si mě dokázal získat až v průběhu. Není tu žádný kouč Taylor, ale seriál nevypadá úplně špatně. Samozřejmě je to CWčko, takže se budeme více než na fotbal soustředit na drama kolem postav, toho je ostatně plný celý trailer. I tak jsem ale zvědavá na to, jestli se z toho náhodou nestane moje další sportovní srdcovka.

Tip: Zruší, na tohle nejsou diváci CW zvyklí.

Fruiko

Fruiko: Nudáááá. Jo, život v ghetu je těžký. A únik z něj ještě těžší. Ale jako vážně, koho na to baví koukat? Vždyť ani v tom traileru se za celé 4 minuty nic zajímavého nestane.

Tip: Zruší.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Kdysi v dávných dobách, když nám tu ragelly psala, co za piloty mají stanice, myslím, že nabídka The CW se mi líbila nejvíc. Takže teď jsem trochu rozčarovaná. All American je v podstatě to samé jako všechno od CWčka, kde se intrikuje, postavy jsou mdlé a to občasné osvěžení fotbalem je občasné až moc.

Tip: Zruší.

Tempy

Tempy: Vlastně nemůžu o traileru říct nic špatného, jen asi nejsem cílovou skupinou tohoto dramatu. Vypadá to celkem zajímavě, ale ne natolik, abych tomu každý týden věnovala 40 minut.

Tip: Spíš zruší.

ragelly

ragelly: Seriálu rozhodně dám šanci, protože Čarodějky jsou jedna z mých největších srdcovek. Bohužel se ale musím přidat k názoru většiny, že tohle hlavní obsazení prostě není povedené. Myslím, že kdyby byly do rolí zvoleny lepší herečky s trošku větší chemií, mohlo by jít o velmi povedený reboot. Trailer ukazuje dobrou atmosféru, ani mi nevadí, že je to víceméně kopie scéna od scény. Ale opravdu si nejsem jistá, jestli si dokážu zvyknout na ty nesympatické herečky. Výjimka je snad pouze nová Phoebe, která je taková roztomilá a nevinná a bude mě bavit. Druhé dvě zatím nic moc.

Tip: Zruší, fanoušci to hodně rychle odepíšou.

Fruiko

Fruiko: Podle traileru se tenhle seriál bere tak strašně vážně, že chvíli si člověk říká, že to je nějaká sofistikovaná parodie na čarodějnické seriály. Něco jako Buffy, kdyby se z ní vysály všechny vtipy.

Tip: Prodlouží. Tohle si cílovku určitě najde.

Drunk_Queen

Drunk_Queen: Původní Čarodějky jsem víceméně neviděla, jedinou výjimkou byl pilot pro SLDH (tímto zdravím SZ Con, ragelly a Tempy), takže nemůžu moc porovnávat. Ale nevím, pokud by tahle ukázka z Charmed nebyla chvílemi tak dětinská, tak s tím vlastně nemám problém. Tohle by na CW projít mohlo, dejme tomu.

Tip: Prodlouží.

Tempy

Tempy: Zde nemůžu hodnotit objektivně, protože původní Charmed jsou láskou mého dětství. Původně jsem novince chtěla dát šanci, ale po zhlédnutí traileru, který vypadá jako Upíří deníky mixnuté špatnou verzí Gilese z Buffy, se už těším, až pilot v Lupě roznesu na kopytech! :D

Tip: Získá si to asi silnou fanouškovskou základnu, takže prodloužení.

Jít na tipovačku →


Jak se vám líbí trailery? Souhlasíte s našimi tipy? A už máte odtipováno?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Alias

Alias

Charmed vyzerá skôr ako variácia na people of tomorrow, alphas a podobne, len reznuté mágiou. Originál sa...
před 5 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

tak čarodějky? Ne. Obsazení, no děs. Ani ten chlap není koukatelný. Snad vydržím pilot, ale nepředpokládám,...
před 5 roky
Leeuska

Leeuska

Některé předělávky se nepovedou a některé by se neměly dělat vůbec, oboje sedí na tento pokus o seriál.
před 5 roky
Další články k tématu