9. 6. 2018

HBO objednává pilot prequelu ke GoT

HBO objednává pilot prequelu ke GoT

Kabelovka HBO během noci objednala pilot k prequelovému projektu vztahujícímu se k fantasy Game of Thrones. Scénáře se ujala Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman) a v projektu má prsty i autor knih Goerge R.R. Martin, který příběh spolu s Goldman vymyslel.

Nepojmenovaný projekt se odehrává tisíce let před událostmi z Game of Thrones. Potenciální seriál sleduje úpadek světa ze zlaté éry hrdinů do temnoty. Jen jedna věc je jistá: ať už jde o hrůzostrašná tajemství v historii Západozemí, o pravý původ bílých chodců a podobně… rozhodně to není příběh, který si myslíme, že známe.

Tento projekt byl jedním z pěti prequelů, které stanice HBO začala vyvíjet. Podle dostupných informací je zde šance, že se pro pilot vybere i další z projektů, ale prozatím na to stanice nijak nespěchá. HBO chce prequelový seriál přidat do programu asi v roce 2020, aby mezi ním a finále GoT byla trošku mezera.

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
spike

spike

Jestliže u GoT se Martin inspiroval válkou růží tak tento prequel by se mohl inspirovat pádem Římské...
před 5 roky
Salanr

Salanr

To by nemuselo být špatný :)
před 5 roky
_karel_

_karel_

No toto... :-))))))))))))))))))
před 5 roky
Další články k tématu