15. 9. 2012

Vychrtlík Adam Rodriguez v The Goodwin Games a další střípky

Známé tváře se objeví na Díkuvzdání v New Girl. Budou jimi Rob Reiner a Jamie Lee Curtis a zahrají si Boba a Joan Day, rodiče Jess (Zooey Deschanel). Objeví se v epizodě ke konci listopadu a není úplně jasné, proč svoji dceru navštíví, ale možná to bude mít co dělat s tím, že přijde o práci (někdy na začátku druhé řady) a bude nejspíš potřebovat povzbudit.

Maxu Greenfieldovi (Schmidt) nejsou cizí romantické zápletky se šéfkami, takže nejspíš není překvapením, že se v kanceláři se objeví nová šéfka Emma v podobě Carly Gugino. Emma, Schmidtova na první pohled roztomilá nadřízená, je ve skutečnosti sexuální zvrhlice, se kterou bude Schmidt donucen podepsat smlouvu, která ho k ní připoutá. Gugino se zdrží na tři epizody a poprvé se jí dočkáme v sedmé, tedy listopadové epizodě.

Tara Summers v New Yorku

Summers si zahostuje v Kriminálce New York (CSI: NY). Její postava Carly Emerson je britská psychiatrička, jejíž pacienti začnou umírat. Ve stejné epizodě se objeví i Jake Thomas jako student univerzity Steve, který pochází z bohaté, ale dysfunkční rodiny.

Freddie Highmore se zapsal do Bates Motelu

Mladý herec známý především z Karlíka a továrny na čokoládu si střihne hlavní roli jako Norman Bates, syn Normy (Vera Farmiga), z kterého se nakonec vyklube sériový vrah.

Seriál bude ukazovat, jak k tomu došlo a jak k tomu přispěl jeho vztah s matkou. Výkonný producent Carlton Cuse oznámil, že Max Thieriot byl obsazen jako Dylan, další syn Normy.

Adam Rodriguez míří do The Goodwin Games

Bývalá hvězda Kriminálky Miami Adam Rodriguez zamíří do The Goodwin Games, kde ztvární univerzitního profesora matematiky Ivana. Zaplete se se svou studentkou Chloe (Becki Newton). Tvůrce Carter Bays popisuje Ivana jako vychrtlého, nejistého chudáka s ochromujícími alergiemi a dodává, že Adam byl očividně jejich první volba. Adam by se mohl objevit minimálně ve čtyřech epizodách z třinácti.

Georgeova matka v Animal Practice

Seriál Animal Practice nám hodlá poodhalit, po kom George zdědil svoji povahu. Annie Potts byla obsazena do role jeho zarputilé matky Virginie.

Dcera Meryl Streep v Zero Hour

Grace Gummer, která hostovala v seriálu Smash, se objeví v dramatu Zero Hour jako FBI agentka Paige Willis.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Adi

Adi

Moc se těším na Taru a na Adama. Tara v Ringeru zazářila, takže doufám že to samé se jí povede...
před 11 roky
Meimei

Meimei

Na rodiče Jess se nehorázně těším! A teď koukám, že si Schmidta podmaní mamča ze Spy Kids, to bude sranda...
před 11 roky
No One

No One

Hmm.. Tak na Adama se těším nejvíc =)
před 11 roky
Další články k tématu