12. 6. 2018

Paul Wesley a Beth Behrs zpět na obrazovkách

Paul Wesley a Beth Behrs zpět na obrazovkách

Dva známí seriáloví herci se objeví v nové sezóně opět na našich obrazovkách. Herec Paul Wesley, který získal slávu jako upír z The Vampire Diaries, byl obsazen do thrilleru Tell Me a Story, který připravuje stanice CBS All Access. Wesley se zde opět setká s procentem deníků Kevinem Williamsonem, který u novinky pracuje na stejné pozici a je i tvůrcem.

Temný pohádkový thriller získal přímou seriálovou objednávku loni v listopadu. Přebírá klasické dětské pohádky jako Červená karkulka nebo Tři prasátka a dává jim moderní twist se zasazením do drsných ulic New Yorku. Wesley ztvární Eddieho, drogového dealera a zloděje, který se musí vypořádávat s vlastními závislostmi.

Novou roli získala díky recastingu také Beth Behrs, která mnohým fanouškům stále chybí od dob ukončení 2 Broke Girls. Herečka ztvární hlavní roli po boku Maxe Greenfielda a Cedrica the Entertainera v komedii The Neighborhood, kterou na podzim představí stanice CBS. Behr ztvární Gemmu, manželku Davea (Greefield).

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
milosh

milosh

Prolínání pohádek s realitou mám vždycky rád a tenhle upír mi taky nevadí, takže super, těším se.
před 5 roky
Moreene

Moreene

Grimm a Once Upon a Time skončilo, takže zase oprášíme téma a jede se dál, omg.
před 5 roky
Alaya

Alaya

Presne moje myšlienky...
před 5 roky
Další články k tématu