15. 6. 2018

AHS 8 bude crossoverem Murder House a Coven

AHS 8 bude crossoverem Murder House a Coven

Nadcházející osmá řada American Horror Story konečně bude obsahovat dlouho očekávaný crossover postav z první řady (Murder House) a třetí řady (Coven). Novinku v noci oznámil tvůrce Ryan Murphy, který ji zveřejnil na svém Twitteru:

„Coven/Murder House crossover se neuskuteční příští rok… protože se ho dočkáme UŽ LETOS. AHS #8 Čarodějky budou letos v září vládnout.“

Ještě letos v lednu byl Murphyho plán zahrnout crossover do deváté řady. „Pracujeme na tom, ale v osmičce to nestihneme,“ uvedl během novinářské konference TCA. „Pravděpodobně se objeví v další řadě. Už jsme kvůli tomu měli schůzku a nastínili si příběh. Ale nebude to jako další, protože někteří herci nejsou dostupní.“

Již dříve bylo oznámeno, že do osmé řady se vrátí Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Adina Porter a Leslie Grossman. Nově se k nim přidává Joan Collins (Dynasty).

Pro AHS to bude největší crossover, jaký se zde kdy objevil, nicméně to není poprvé, co se postavy z dřívějších sérií objevili v nových řadách. Např. Queenie se ubytovala do Hotelu, Lana Winters z Asylum dělala rozhovor s přeživšími z Roanoke atd.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
luciakanky

luciakanky

Najvyssi cas dopozerat 5.seriu a vrhbut sa hnd na 6.a 7. :D
před 5 roky
crazy fan

crazy fan

To jsem ráda. Coven se mi tématicky líbil nejvíc, takže doufám, že bude převažovat. A navíc mám důvod...
před 5 roky
Alaya

Alaya

Som veľmi rada za crossover, na ktorý sa teším, ale Cult asi nikdy nedopozerám :D
před 5 roky
Další články k tématu