19. 9. 2012

Castingové střípky: agent, čarodějka, hasič i mafián

Oskarový herec v Homelandu

Kritiky oslavovaný Homeland rozšiřuje svůj charakterový záběr za hranice Carrie (Claire Danes) a Brodyho (Damian Lewis).

Producenti seriálu obsadili do nové hlavní role známou osobnost: vítěze Academy Awards F. Murray Abrahama (Amadeus). Ten se ve druhé sérii představí jako Dar Adul, briliantně inteligentní agent ve věku šedesáti nebo sedmdesáti let. Adul během své služby pracoval po celém světě v pobočce speciálních aktivit CIA.

Jiné detaily zatím nejsou veřejné, hovoří se ovšem o tom, že by Adul mohl být mentorem Saula (Mandy Patinkin), stejně jako je nyní Saul mentorem Carrie.

Během první epizody druhé řady diváci potkají navíc také manipulativního žurnalistu Roya Hammada (Zuleikha Robinson) a později v sérii nového agenta CIA Petera Quinna (Rupert Friend).

Nová Lifetime čarodějka

Známé tváře neobsazují pouze stávající seriály, ale také piloty. Jeden z nich – magický pilot stanice Lifetime Witches of East End, přidal do svých kreditů další čarodějku.

Šťastnou vyvolenou je Rachel Boston, která ztvární roli Ingrid. Ingrid je popisována jako zvláštní, tichá, nádherná dívka, která si vůbec neuvědomuje, jak velkou krásou oplývá. Když seriál začíná, Ingrid a její divoká mladší sestra Freya (Jenna Dewan) netuší, že jsou již od narození čarodějkami. Série událostí ale nakonec donutí jejich matku Joannu (Julia Ormond), aby dívkám řekla pravdu.

Herečku jsme mohli vidět v seriálu American Dreams, kde hrála JJovu přítelkyni Beth. Kromě toho se mihla také v In Plain Sight (Ochrana svědků), Grey's Anatomy (Chirurgové) či Eastwick.

Kromě Rachel seriál obsadil také nováčka Daniela Ditomassa. Ten bude hrát Killiana, Freyina budoucího švagra.

Eddiemu bude horko v Clevelandu

Eddie Cibrian budde doslova hořet v Clevelandu. Herec totiž ztvární hasiče ve dvou epizodách čtvrté série sitcomu Hot in Cleveland.

Cibrian, kterého diváci mohli vidět například v CSI: Miami (Kriminálka Miami), The Playboy Club či Third Watch (Třetí hlídka) – kde hrál taktéž hasiče – bude v sitcomu stanice TV Land hostovat jako Joyin (Jane Leeves) vysněný muž: sexy hasič, který miluje zvířata.

Problém je v tom, že pan Dokonalý skrývá velké tajemství, které zcela jistě rychle uhasí plameny vášně.

Seriál se s novou řadou vrátí na obrazovky 28. listopadu.

Hvězda z Brady Bunch míří za Rozvedenými

Nadcházející epizoda populárního sitcomu stanice TV Land Happily Divorced, ve které se objeví také Robert Wagner půjde ještě dál směrem k retru. V epizodě totiž vystoupí Florence Henderson (Brady Bunch).

Herečka bude hostovat jako matka Elliotta (DW Moffett), který se neustále rozchází a znovu dává dohromady s Fran (Fran Drescher).

Tím pádem bude Henderson „vdaná“ za Wagnera, který bude hrát Elliottova otce.

Happily Divorced se s novými epizodami vrátí hned po Hot in Cleveland, taky od 28. listopadu.

Magic City představí nové tváře

Druhá série dobového dramatu stanice Starz Magic City (Město divů) rozšiřuje obsazení. Vedlejší role získali herci James Caan a Esai Morales.

Caan si zahraje Sy Bermana, hlavu chicagské mafie a Diamondova (Danny Huston) šéfa. Berman je pro Bena Diamonda otcovským vzorem. Ten v Benovi již v mládí viděl potenciál a podporoval jeho kriminální talent, vytvořil tak „Řezníka“. Sy má ovšem také tajné konekce s Benovou manželkou Lily (Jessica Marais).

Morales ztvární roli Carlose Ruize, bývalého rebela, který kdysi bojoval po boku Castra, který ale nyní pracuje na osvobození Kuby od člověka, kterého kdysi považoval za bratra.

Natáčení druhé série začíná v Miami již tento týden. Seriál se na obrazovky vrátí v roce 2013.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Meimei

Meimei

Čarodějky by mohly být zajímavé :)
před 11 roky
Další články k tématu