27. 7. 2018

Seriálové osudy: Altered Carbon

Seriálové osudy: Altered Carbon

Netflix dnes oficiálně prodloužil svůj sci-fi hit Altered Carbon pro druhou řadu. Na fanoušky ale čekají změny před i za kamerou. Prodloužení přichází šest měsíců po premiéře první série. Druhá řada bude mít osm epizod.

Do hlavní role v nových dílech byl obsazen Anthony Mackie (Captain America, Detroit), který ztvární Takeshiho Kovacse, kterého v první sérii hrál Joel Kinnaman. K seriálu se dále jako výkonná producentka přidává Alison Schapker, která zároveň bude i spolushowrun­nerkou.

Přeobsazení Takeshiho se očekávalo. Ve světě Altered Carbon, který je adaptací sci-fi románů od Richarda K. Morgana, se jeho příběh rozprostírá přes stovky let, mnoho různých těl a na různých planetách.

Kvůli strukturám knížek, které se všechny odehrávají v jiném čase a na jiném místě, měl Kinnaman i většina dalších herců pouze jednoletou smlouvu. Sám herec již získal roli v novince od Amazonu s názvem Hanna.

Mackie se stane novou tváří Kovacse a seriál bude dále hlouběji zkoumat témata identity, smrtelnosti a lidské duše skrze různá časová období a různé světy ve vesmíru.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Miro_CZ

Miro_CZ

Super super :) První řada mě hodně bavila, tak jsem zvědavej, kam to posunou.
před 5 roky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Z druhé série mám radost a Anthony Mackie je jeden z mých oblibenců od Marvelu, takže si myslím, že za...
před 5 roky
Qmati

Qmati

Bezva,už se těším
před 5 roky
Další články k tématu