5. 8. 2018

Patrick Stewart bude hvězdou nového Star Treku

Patrick Stewart bude hvězdou nového Star Treku

Streamovací služba CBS All Access během letní novinářské konference TCA oznámila, že vyvíjí další seriál z univerza Star Treku. Fanoušci se nyní můžou těšit ještě o něco více.

Herec Patrick Stewart se totiž vrátí ke kořenům. I po letech je Stewart stále známý pro svou ikonickou roli v seriálu Star Trek: The Next Generation, kde ztvárnil kapitána Jean-Luca Picarda.

Nový seriál bude vyprávět příběh další kapitoly Picardova života, nicméně nejde o reboot Nové generace. „S velkou radostí je naší poctou přivítat pana Patricka Stewarta zpátky na naší lodi,“ uvedl producent Alex Kurtzman. „Přes dvacet let fanoušci doufali v návrat Picarda a tento den je konečně zde. Nemůžeme se dočkat nového prostředí, překvapivých lidí a vzdání pocty generacím nových i stávajících diváků.“

Tímto castigenm CBS All Access oficiálně oznamuje již třetí seriál. Ten se přidává k již existujícímu Discovery, který brzy doplní nadcházející čtyřdílná minisérie Star Trek: Short Treks.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
_-0-_

_-0-_

Jen a jen moc doufám (patrně marně), že se ST vrátí ke kořenům a že to nebude jen další akční srajda...
před 5 roky
Micuda98

Micuda98

Nemohli. Spock z Prime Timeline zemřel v Kelvin Timeline 42 let před Picardovým narozením.
před 5 roky
sandokan555

sandokan555

Discovery nema ani z daleka dokonaly vizual skor by som to prirovnal k ST zo 60. tych rokov. ......
před 5 roky
Další články k tématu