21. 9. 2012

Ředitel z Buffy v Teorii velkého třesku a další novinky

Ředitel z Buffy v Teorii velkého třesku a další novinky

Ač jsme ještě neměli tu čest vidět paní Wolowitzovou, i když dle barvitého líčení Howarda si můžeme zhruba představit, jaká je a jak vypadá, dostane známost v podobě zubaře Schneidera, kterého si zahraje Ken Lerner, jenž je známý především rolí ředitele Flutieho v seriálu Buffy přemožitelka upírů, který byl sežrán zaživa studenty posedlými hyenami. Vztah paní Wolowitzové nezůstane utajen před jejím synem. Howard se dozví vtipným způsobem, že jeho zubař si hraje na doktora s jeho máti. Ale jak to vezme? „Kdyby vaši rodičové byli svobodní, jak byste reagovali, kdyby jste zjistili, že randí?“ odpověděl výkonný producent Bill Prady.

Hvězda Ve službách FBI (White Collar) v Tělu jako důkaz (Body of Proof)

Hvězda White Collar Tim DeKay bude mít co dočinění se samotným Luciferem, jelikož se objeví v epizodě Body Of Proof zabývající se exorcismem. Tvůrce prozradil, že DeKay si střihne roli velmi pobožného otce, jehož dcera dramaticky zemře v nemocnici. Mohla by být posedlá ďáblem? Všechno naznačuje, že ano.

Návrat Body od Proof je naplánován na začátek roku 2013.

Diane Kruger získala roli v pilotu stanice FX

Jedná se o Dianinu první velkou roli v televizní světě, objeví se v pilotním dílu seriálu The Bridge jako hlavní ženská postava. The Bridge je adaptace skandinávského seriálu a pojednává o dvou detektivech z USA a Mexika, kteří musí spolupracovat, aby chytili sériového vraha operujícího na obou stranách americko-mexické hranice. Kruger, jenž je známá svojí rolí v Hanebných parchantech, si zahraje Sonyu North z El Pasa, tvrdošíjnou policistku, která postrádá taktnost, vřelost a empatii. Je také bezprostředně upřímná a komentuje svět tak, jak ho vidí. Což rozčiluje její kolegy, ale je to také osvěžující a vtipné. Role jejího partnera, Marca Ruize, ještě nebyla obsazena.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Maarti

Maarti

To je fakt :D
před 11 roky
nevermore

nevermore

Howardovo matku ukázat nemůžou v tom je přece její podstata a to co je na ní skvělý;) Ten pohled ze...
před 11 roky
Meimei

Meimei

Diane v seriálu? Těším se :)
před 11 roky
Další články k tématu