21. 9. 2012

Moderní Hamlet i projekt Melissy McCarthy mezi novými piloty

America's Son

Stanice FOX koupila America's Son, drama od scénáristy Paula Redforda.

Projekt je popisován částečně jako soap opera, částečně jako paranoidní politický triller odehrávající se ve Washingtonu DC. America's Son je moderním pojetím Shakespearova Hamleta.

Kdy oblíbený prezidentský kandidát náhle zemře při tragické autonehodě, jeho odcizený syn se po letech vrátí do D.C., aby si potvrdil, že smrt jeho otce nebyla nehoda. Syn si dá za cíl rozmotat komplikovanou pavučinu rodinných tajemství, odhalit pravdu a vyřešit vraždu.

Redford již má zkušenosti jak s dramatem ve Washingtonu (působil pět let u seriálu The West Wing), tak i se soap operami (produkoval Dirty Sexy Money).

America's Son zatím nedostalo pilotovou objednávku, FOX koupilo zatím pouze práva na scénář.

Nepojmenované drama (FX)

Kabelovka FX rozvíjí drama od scénáristy Stephena Belbera. Dosud nepojmenovaný projekt je newyorský triller, který se soustředí na vraždu a její maskování.

Belber nenapsal klasický scénář, předložil pouze detailní popis, který rozesal kabelovkám. I když jich projevilo zájem více, projekt nakonec získal FX.

Belber začínal jako dramatik, psal hry na Broadwayi. Jeho filmové dílo zahrnuje indie Management, v současnosti adaptuje pro Jamieho Foxxe Why Should White Guys Have All of the Fun. V seriálovém světě se mihl za scénou u seriálu Law & Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti).

Wake Up Call

Minulou sezónu CBS na poslední chvíli koupila komediální pilot od tvůrců Larryho Dorfa a Bena Falcona, který byl téměř vybrán pro seriál. Nyní to zúčastnění zkouší podruhé.

CBS koupila Wake Up Call, komedii od výše zmíněných tvůrců, kterou produkuje Falconova žena, na oskara nominovaná herečka Melissa McCarthy (Gilmore Girls, Mike and Molly).

Projekt se točí okolo skupinky přátel, jejichž životy se změní poté, co „dokud vás smrt nerozdělí“ přijde mnohem dříve, než všichni čekali. Potenciální seriál produkuje Warner Bros. TV, studio, které stojí také za hitovkou Mike and Molly.

Zatím se neočekává, že by Falcon hrál v pilotu hlavní roli, jak tomu bylo loni. Místo toho se zavázal jinému projektu – hlavní roli v pilotu **I'm Not Dead.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Jj, máš pravdu, spletla jsem se, měla jsem za to, že ho vyhrála. Omlouvám se.
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Wake Up Call vyzerá celkom dobre...
před 11 roky
Meimei

Meimei

Ten Wake Up Call by mohlo být dobrý! :)
před 11 roky
Další články k tématu