24. 9. 2012

Ed Quinn v Castlovi a další seriálové střípky

Ed Quinn v Castlovi a další seriálové střípky

V nadcházející řadě dramatu stanice ABC zamíří náš spisovatel na setkání fanoušků ve stylu Comic Conu. Tam potká bývalou hvězdu oblíbeného, kultovního sci-fi seriálu, jehož kariéra a osobní život šel k čertu, když byl seriál zrušen. Onu postavu, kapitána Maxe Richardse bude hrát hvězda Heuréky, města divů (Eureky) Ed Quinn.

Byli jsme ujištěni, že se můžeme těšit na spoustu narážek na seriál Firefly. Myslím si, že mezi fanouškovským srazem a setkání se se zničeným hercem bude mít Castle mnoho příležitostí.

Od Dextera ke Grimmovi

V druhé řadě seriálu Grimm se objeví Jason Gedrick, jehož budeme vídat v sedmé řadě seriálu Dexter. Ztvární Craiga Wendella, který je odsouzen k smrti a do vězení ho poslal sám Hank. Craig se ho bude snažit přesvědčit, že jednal v sebeobraně, když na něj útočila páreček monster a postupně jeho slova přestanou znít tak bláznivě.

Na Jasona se můžeme těšit později na podzim.

Návrat oblíbené postavy do Community

Giancarlo Esposito, nominovaný na cenu Emmy za seriál Perníkový táta (Breaking Bad), míří zpátky do Community. Zopakuje si svoji roli Gilberta, mladšího brášky Pierce. Jeho návrat je naplánován na začátek 4. řady. Bližší informace jsou drženy pod pokličkou, ale možná zapadne do příběhu odhalení domu Pierce a v jakém blázinci žije.

JoBeth Williams jako matka Alyssy Milano

Drama stanice ABC Mistresses přidalo ke svému obsazení i JoBeth Williams — aka Addie problémovou máti Bizzy z Pravite Practice. Poprvé se objeví v deváté epizodě jako matka Savi Dillon (Alyssa Milano) a Josslyn (Jes Macallan).

Seriál se měl původně vysílat až v létě 2013, ale byl přesunut na midseason.

Listopadové oživení Kriminálky New York (CSI: NY)

Kathleen York a Niko Nicotera si zahrají v epizodě Kriminálky New York, jejíž odvysílání proběhne na začátku listopadu a kde se bude řešit utonutí v proslulé vodní nádrži Turtle Pond v Central Parku.

Když je nalezena utopená žena jménem Ashley v plesových šatech u zámku Belvedere Castle, Mac (Gary Sinise) a jeho tým musí vypustit nádrž, aby mohli hledat stopy. York bude hrát Kristu, nóbl, bohatou matku přítele Ashley, Matthewa (Alex Ashbaugh). Poté, co se stane podezřelým, obviní Krista, kterého si zahraje bývalého Ashley, kterého si zahraje Nicotera.

Znovushledání v Dallasu

Herec z Dallasu Ken Kercheval je nejspíše štěstí bez sebe, neboť se dozvěděl, že jeho televizní láska Audrey Landers byla pozvána, aby si zopakovala svoji roli jako Afton Cooper v druhé řadě.

Landers osobně sdělila onu dobrou zprávu. „Nevím, na kolik epizod přesně či kdy se přesně objevím, ale můj návrat je jistý“ prozradila. „Nemůžu vyloučit, zda se neobjevím ihned na začátku řady. Jsem ale opravdu velmi nadšená, protože mám pocit jako bych se vracela domů. Jsem nadšená i za fanoušky, kteří byli vytrvalí a nyní nebudou zklamáni.“

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

ta první mě moc těší. stark mi v eurece chyběl.
před 11 roky
Další články k tématu