20. 9. 2018

Článkařky předpovídají osudy na Foxu

Článkařky předpovídají osudy na Foxu

Letos mají článkaři extra nabité rozvrhy, ale nebojte, naše předpovědi vám neuniknou. Spolu s Gabčou (Gabik.029) jsme si sedly nad letošní novinky Velké pětky a rozhodovaly se, které vypadají nejlépe, které naopak za nic stát nebudou, a co stanice zaříznou jako první.

V dnešním článku se podíváme na stanici Fox. Obecně asi jde říct, že nyní před svým začátkem vypadá začínající sezóna hodně slabě. Ale kdo ví, třeba některé novinky příjemně překvapí a za pár let z nich budou nedílné stálice seriálového programu a vašich watchlistů.

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici Fox?

ragelly
Fox má letos méně novinek než The CW. Wow. Z těch čtyř kousků už jsem viděla Rela, kterého rozhodně do této kategorie nemůžu zařadit. Nejlépe mi vychází asi Proven Innocent. Sice je to další typická žánrovka, ale ty já mám obecně ráda, takže i když to není nic nového pod sluncem, bude se mi to líbit.
gabik.029
Nabídka novinek na Foxu není veliká, ale mám ráda právnické seriály, takže se těším na Proven Innocent.

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici Fox?

ragelly
Jedna z komedií. Rel byl docela špatný, ale teda The Cool Kids vypadá snad ještě hůř. Pokud to teda nebude ten případ, kdy se smějete té trapnosti a chce se vám brečet, že vám taková pitomost fakt přijde vtipná. Uvidíme po pilotu.
gabik.029
Asi nebudu jediná, ale The Cool Kids jde úplně mimo mě.

Co podle tebe zruší Fox zruší jako první?

ragelly
No, řekla bych, že do května půjdou z kola ven všechny čtyři seriály. Nejdřív bych to ale viděla na The Cool Kids. Tohle nikdo sledovat nebude.
gabik.029
Tady je to 50/50, ale upřednostním před Rel The Cool Kids, protože na to moc lidí ve skupině 18–49 let asi koukat nebude.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Akurat pozeram ze som dal ze zrusia vsetky serialy, aspon pri jednom som mohol dat ze predlzia.
před 5 roky
Warlock1987

Warlock1987

Můžete mi prosím někdo říct název seriálu kde bude ta upírka či co to bude jiného? Děkuji..
před 5 roky
ragelly

ragelly

https://www.serialzone.cz/serial/the-passage/
před 5 roky
Další články k tématu