26. 9. 2018

Článkařky předpovídají kompletní osudy novinek

Článkařky předpovídají kompletní osudy novinek

Letos mají článkaři extra nabité rozvrhy, ale nebojte, naše předpovědi vám neuniknou. Spolu s Gabčou (Gabik.029) jsme si sedly nad letošní novinky Velké pětky a rozhodovaly se, které vypadají nejlépe, které naopak za nic stát nebudou, a co stanice zaříznou jako první.

Obecně asi jde říct, že nyní před svým začátkem vypadá začínající sezóna hodně slabě. Ale kdo ví, třeba některé novinky příjemně překvapí a za pár let z nich budou nedílné stálice seriálového programu a vašich watchlistů.

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Co bude za pár let z letošního výběru megahitem a proč?

ragelly
Přijde mi, že nabídka je letos hodně slabá, takže velkým hitem se nestane nic. Pokud bych ale musela vybrat, tipla bych Manifest, protože pilot byl hodně silný a seriál má potenciál stát se novým Lost.
gabik.029
Teoreticky by se mohl uchytit Legacies, když TVD ani Originals už neběží, tak budou mít fanoušci aspoň náhradu.

A po jakém očekávaném seriálu neštěkne ani pes?

ragelly
On tam byl nějaký očekávaný? Ne, dělám si srandu. Myslím, že zklame The Rookie. Popis zněl zábavně, ale trailer přinesl chladnou sprchu, tohle fanoušci s navijákem nesežerou.
gabik.029
Nejspíš po The Rookie, tohle žádný Castle nebude.

Absolutně nejhorší chystaná novinka? Co prostě nikdy nemělo dostat ani pilot.

ragelly
Výběr je bohatý, v podstatě sem jde hodit jakoukoliv komedii, které podle mě budou horší než i ty průšvihem zavánějích Charmedky. Za sebe tipuju The Neighborhood, protože CBS a já se v komediích nejvíce míjíme.
gabik.029
Skoro všechny komedie, protože se mi z toho kvanta zalíbila možná tak jedna. Ale jinak Charmed.

Nejvíce creepy novinka, která zkazí dobré mravní vychování mládeže? A čím?

ragelly
Moc odvážných nebo creepy novinek v seznamu nevidím, takže sáhnu po Charmed. Seriál tím extrémně nepovedeným castingem prostě plive do tváře původním fanouškům.
gabik.029
Prostě Charmed, protože tak ten seriál vypadat nemá. Ať si dnešní mládež pustí radši původní Čarodějky.

Která ze stanic má podle tebe nejnabušenější podzimní schéma?

ragelly
Musím říct, že se mi moc líbí programový plán CWčka. Přidáním neděle je program opravdu nabušený spoustou fanoušky milovaných seriálů.
gabik.029
Tady se žádné překvapení nekoná, protože u mě opět vítězí ABC.

Co vám letos přijde jako nejodvážnější počin roku?

ragelly
Rozhodně je neuvěřitelně odvážné dávat do programu reboot Charmed v takovéto podobě. Šéfové stanice by si měli pořídit silné a neprůstřelné brnění, protože se na ně snese hodně kritiky.
gabik.029
Všechny ty rebooty. U Roswell, New Mexico se ani neobtěžovali změnit jména hlavním hrdinům.

Máš mezi letošními novinkami vyhlídnuté nějaké guilty pleasure?

ragelly
Budu se sama sobě smát, až po pilotu zjistím, že se mi nakonec ty Charmedky líbí :D Ale zatím to vidím spíš na Grand Hotel, protože soapky já můžu a sledování si užívám navzdory všeobecnému mínění.
gabik.029
Vlastně ani ne, možná jen New Amsterdam, protože to bude jen další z (pod)průměrných lékařských seriálů, ale stejně si ho nenechám ujít.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Caroline115

Caroline115

Mně přišlo jako největší zlo Happy Together....to doufám i zruší jako první...
před 5 roky
Další články k tématu