19. 9. 2018

Disney připravuje seriál o Lokim

Disney připravuje seriál o Lokim

Tom Hiddleston se dost možná vrátí na televizní obrazovky. A co víc, přinese s sebou svou ikonickou roli Lokiho z marvelovských filmů. Společnost Disney přemýšlí o vytvoření seriálu s Lokim v podání Hiddlestona v hlavní roli.

To ale není všechno. Disney se do celé akce pouští ve velkém, ideálně chce vytvořit hned několik samostatných seriálů, ve kterých by se v hlavních rolích objevily vedlejší marvelácké postavy. Kromě Lockiho např. přemýšlí také o Scarlet Witch, kterou ve filmech hraje Elizabeth Olsen. Podle dostupných informací by si také ona zopakovala svou roli i v seriálu.

Zdroje uvádí, že oba projekty budou pravděpodobně minisérie, a to velmi nákladné minisérie. Fanoušci se u obou můžou těšit zhruba na šest až osm epizod. Potenciální novinky budou vytvářeny pro Disneyho streamovací službu, která startuje na konci roku 2019. Kromě těchto seriálů se zde objeví také hraný seriál ze světa Star Wars, seriál High School Musical anebo projekt spojený s filmem Příšerky s.r.o.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Adík

Adík

Nemám rád, když se nějaká firma takto očividně snaží rozdrtit konkurenci, ale zatím vše, co Disney oznámil...
před 5 roky
kjama

kjama

Nevím, nevím... Jiní jsou k tomuto trochu skeptičtí. Zdá se mi, že si Tom tak trochu dává oddych od...
před 5 roky
Desperate houseman

Desperate houseman

Na Scarlet Witch se těším, ve filmech na ni totálně kašlou a přitom by ji mohli hodně využít. Co sem viděl...
před 5 roky
Další články k tématu