25. 9. 2018

Veronica Mars: Jason Dohring a další potvrdili účast

Veronica Mars: Jason Dohring a další potvrdili účast

V posledních týdnech se fanoušci seriálu Veronica Mars tetelí blahem. Streamovací služba Hulu totiž oznámila, že připravuje osmidílnou minisérii, která bude pokračováním původního seriálu a následného filmu. Od začátku víme, že se v hlavní roli vrátí Kristen Bell. V noci však byly oznámeny další castingy, které vás zcela jistě potěší.

Svůj návrat potvrdili celkem čtyři herci. Jako první musíme zmínit, že se v minisérii objeví Jason Dohring alias Logan, bez kterého by to upřímně snad ani nešlo.

Kromě něj se můžeme těšit také na Wallace, Weevila a Richarda Casablancase, jelikož smlouvy již podepsali také Percy Daggs III, Francis Capra a David Starzyk. Další castingy budou oznamovány v nadcházejících týdnech.

Už víme také první střípky ohledně příběhu čtvrté řady. Veronica se vrátí do Neptune, aby zde šla po stopě sériového vraha. Skalní fanoušci tuto dějovou linku přirovnávají k The Thousand Dollar Tan Line, což je mystery, kterou napsal tvůrce seriálu Rob Thomas v roce 2014. Ten však reagoval tím, že i když zde jsou jisté podobnosti, není to příběh, který čtvrtá řada bude vyprávět.

Za zmínku také stojí to, že dějově se bude čtvrtá řada odehrávat pět let po událostech z filmu. Všech osm epizod se bude věnovat řešení jednoho velkého případu. Natáčení začne na konci října a bude pokračovat do března příštího roku.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Jenny17

Jenny17

Já ted koukala na film a seriál maraton a super. Moc se těším .o)
před 5 roky
Luisa

Luisa

Já tak rád trsám, trsám. Já tak rád trsám, trsám :) :D Asi tak nějak ohledně připravované miniserie...
před 5 roky
sandokan555

sandokan555

Kristen povedala ze natacat sa zacne 5.11. v Los Aangels .. povodne serial bol natacany v San Diegu.
před 5 roky
Další články k tématu