26. 9. 2018

SARS: This Is Us vévodí úternímu večeru

SARS: This Is Us vévodí úternímu večeru

Druhý den sezóny přinesl spoustu navrátilců a dvě novinky. Jak si FBI a New Amsterdam vedou v porovnání se svými zkušenějšími kolegy? A máme tu nový hit na obzoru?

Na CBS začala nová řada NCIS (Námořní vyšetřovací služba) s ratingem 1.4, který je o dvě desetiny nižší než loni. Novinka FBI získala číslo 1.3, které je stejné jako u loňského Bulla, který jel ve stejném časovém slotu. NCIS: New Orleans (Námořní vyšetřovací služba: New Orleans) začíná, stejně jako loni, na ratingu 1.0.

Na Foxu nemají moc co slavit. Druhá řada The Gifted (X-Men: Nová generace) získala rating 0.9, který je o šest desetin nižší než loňský start seriálu. Lethal Weapon (Smrtonosná zbraň) s pozměněným obsazením dosáhl na rating 0.8 (vs. 1.2 loni).

Na NBC si odbyl úterní premiéru The Voice, rating 2.1 je o šest desetin nižší než loňský úterní start. Nová řada This Is Us si s číslem 2.9 pohoršila oproti loňsku o celý ratingový bod. Nicméně se nevedlo ani trošku špatně novince New Amsterdam, která začala solidně na čísle 1.9 (o tři desetiny více než Law and Order: True Crime loni po silnější sledovanosti This Is Us). NBC prozatím novou sezónu ovládá, včera Manifest a dnes tato lékařina mají našlápnuto na dobrou cestu.

Stanice Seriál Minulý týden Tento týden Rozdíl
ABC The Conners
ABC The Kids Are Alright
ABC Black-ish
ABC Splitting Up Together
ABC The Rookie
CBS NCIS 1.4 / 12,39
CBS FBI 1.3 / 10,08
CBS NCIS: New Orleans 1.0 / 8,93
CW The Flash
CW Black Lightning
FOX The Gifted 0.9 / 2,63
FOX Lethal Weapon 0.8 / 3,45
NBC The Voice 2.1 / 9,80
NBC This Is Us 2.9 / 10,40
NBC New Amsterdam 1.9 / 8,44


SARS neboli Sledovanost a ratingy seriálů je pravidelná rubrika na SerialZone, mapující sledovanost seriálů v amerických televizích. Jste nováčkem a nevíte, co přesně rating a další zmiňované pojmy znamenají? Náš průvodce sledovaností vám pomůže:
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Tak tímhle se můžeme rozloučit s The Gifted... Ale ani mi to nevadí, ta druhá řada zatím vypadá fakt...
před 5 roky
pataaaaaa159

pataaaaaa159

A taky jsem rád, že se daří NBC. Tahle stanice je strašně nedoceněná a mezi velkou 5 je za mě jasná...
před 5 roky
Další články k tématu