29. 9. 2018

SARS: Last Man Standing chytá druhý dech

SARS: Last Man Standing chytá druhý dech

V pátek večer se na CBS představily zaběhnuté seriály s novými řadami, ovšem všechny klesly – MacGyver o desetinu na 0.7, Hawaii Five-0 (Hawaii 5–0) o desetinu na 0.9 a Blue Bloods (Spravedlnost v krvi) o dvě desetiny na 0.9.

Na Foxu si naopak můžou mnout ruce. Last Man Standing (Poslední chlap) se naposledy vysílal v březnu 2017, nicméně jeho obnovená premiéra na této stanici si polepšila o skvělých osm desetin (1.8) oproti finále vysílaném na ABC. To pomohlo hodně také novince The Cool Kids, která sklidila rating 1.5. Premiéra Hell's Kitchen (Pekelná kuchyně) byla nastejno s loňskem na 0.9.

Stanice Seriál Minulý týden Tento týden Rozdíl
ABC Fresh Off the Boat
ABC Speechless
CBS MacGyver 0.7 / 5,80
CBS Hawaii Five-0 0.9 / 7,,42
CBS Blue Bloods 0.9 / 8,69
CW Dynasty
CW Crazy Ex-Girlfriend
FOX Last Man Standing 1.8 / 8,01
FOX The Cool Kids 1.5 / 6,79
FOX Hell's Kitchen 09 / 3,12
NBC Blindspot
NBC Midnight, Texas


SARS neboli Sledovanost a ratingy seriálů je pravidelná rubrika na SerialZone, mapující sledovanost seriálů v amerických televizích. Jste nováčkem a nevíte, co přesně rating a další zmiňované pojmy znamenají? Náš průvodce sledovaností vám pomůže:
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu