11. 10. 2018

Novinka pod lupou: The Bisexual (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Bisexual
Žánr Komedie, Drama
Stanice Channel 4
Premiéra 10. 10. 2018
Vysílání středa, 22:00

Délka pilotu: 29 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Herci Desiree Akhavan, Maxine Peake, Brian Gleeson, Michelle Guillot

O čem to je?

Dramatická komedie o lesbě, která si najde spolubydlícího a začne si uvědomovat, že je bisexuální.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Nevím, jestli jsem nesledovala dostatečně pozorně, ale po prvním díle zatím moc nechápu, proč se seriál jmenuje Bisexual. Jo, byly tam snahy ukázat hrdinku jako zvědavou ženu, která chce experimentovat, ale celé mi to přišlo udělané tak nějak nepřirozeně, jen z donucení, aby se právě dostálo tomuto názvu.

Možná to bude chtít více epizod k tomu, aby se hlavní hrdinové sžili a začali si postupně uvědomovat své pocity. V pilotu ale mezi nimi necítím vůbec žádnou chemii. Ono to je i tím, že oba jsou hrozně nesympatičtí, hlavně hrdinka je hodně zvláštní. Nedokážu to ani popsat, působí prostě divně. Ostatní postavy tam jsou vyloženě do počtu, nepředvádí nic, kvůli čemu byste si je měli oblíbit.

Co mě na seriálu ale hodně upoutalo, to byla povedená hudba. Moc často si hudebního podkresu u seriálů nevšímám, spíše se soustředím na samotný příběh a postavy. Tady se mi ale vryla do hlavy a především u závěrečných titulků jsem si ji tak užívala, že jsem seriál ani nevypnula, ale nechala ho dojet do samotného konce, jen aby mi tady ta písnička hrála o pár vteřin déle.

I když se všude uvádí, že jde o komedii (nebo komedie/drama), moc vtipné to není, spíš bych seriál zařadila do kategorie čistého dramatu. To ale ničemu nevadí. Jen doufám, že v dalších dílech se začne projevovat pouto mezi hrdiny, protože pokud mezi nimi (a mnou) nepřeskočí jiskra, bude to celé úplně o ničem.
  • zajímavé téma
  • hudba
  • postavy bez jiskry
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
phoboska

phoboska

Tak som si to pozrela a je to také meh. Druhú časť si už nepustím. A teda aj mne príde divné, že žije vo...
před 5 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Bylo to čím dál nudnější. Absolutně nezajímavý seriál, který zajímavé téma neukazuje se ctí....
před 3 roky
_-0-_

_-0-_

Prostý pohled na to, kolik lidí tento seriál seeduje na nejznámějších trackerech, o něm cosi říká. ...
před 3 roky
Další články k tématu