19. 10. 2018

Den v seriálech: Manifest, Grimm a Lex Luthor

Den v seriálech: Manifest, Grimm a Lex Luthor

Vítejte zpět u velmi nepravidelné rubriky, kterou vytahujeme vždy, když se sejde moc zpráv a nechceme, aby se zaplavila celá hlavní stránka bleskovkami z jednoho dne :-) I tak jich dneska bude víc, tak alespoň pár zpráv hodím do místního souhrnného článku.

Velká pětka pokračuje v rozdávání extra epizod svým novinkám. Štěstí se usmálo na jeden z dosavadních největších hitů, mystery drama Manifest. První série bude mít tři epizody navíc, celkem se tedy diváci můžou těšit na 16 dílů. Toto rozhodnutí není překvapivé, seriál si ve sledovanosti vede velmi dobře. Očekávalo se, že nedostane plnou řadu o 22 epizodách, a to kvůli výrazně serializovanému ději, podobně jako This Is Us na NBC, Empire na Foxu nebo HTGAWM na ABC.

Naopak 22 epizod v první sérii bude mít nová komedie Single Parents, kterou vysílá stanice ABC. Seriál dostal doobjednávku devíti dílů. Samozřejmě, že to automaticky neznamená, že seriál bude v květnu prodloužen pro druhou řadu, ale je tomu zase o krůček blíž.

Stanice NBC vyvíjí spin-off populárního nadpřirozeného seriálu Grimm, který se loni rozloučil s fanoušky po šesti sériích. Scénáře se ujme Melissa Glenn (Iron Fist). Příběhově by se měl spin-off točit okolo ženského Grimma (Grimmky?). Podle stanice bude potenciální seriál dále rozvíjet mytologii Grimma a diváci se dočkají návratů některých oblíbených postav. Samozřejmě se ale představí nové postavy, nová nebezpečí a epické nové záhady. Podle dostupných informací prozatím nikdo z hlavních ani vedlejších herců původního seriálu nedostal nabídku k účinkování ve spin-offu.

Poslední místo v dnešním článku má seriál Supergirl. Slavná hrdinka přivítá další ikonickou postavu z komiksů, filmů i seriálů. Nejde o nikoho jiného, než o samotného mega záporáka Lexe Luthora. Tento slavný boháč zavítá do National city někdy během čtvrté série. Půjde o několikaepizodní roli, do které prozatím nebyl žádný herec obsazen. Kdo taky hlasuje za Michaela Rosenbauma?! Lex se objeví již brzy, ale tvůrci potvrdili, že nebude součástí chystaného Arrowverse crossoveru. Mimochodem, už jsme zmiňovali, že Lois Lane si zahraje grimmovská Elizabeth Tulloch? To se nám to tu pěkně schází :-)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
andromache

andromache

Let me get a wild guess.. Bitchy :D?
před 5 roky
Qmati

Qmati

Grimm, dobrá zpráva.. Snad uvidíme i známé tváře :) Mohli by ukázat,v pár dílech,jak si vede...
před 5 roky
andromache

andromache

Jinak, hledání Lexe Luthora do SPG se mi vůbec nelíbí. Je mi jedno kdo ho bude hrát, ale jeho zjevení...
před 5 roky
Další články k tématu