28. 9. 2012

Speciální jednotka bude loupit v dramatu od Evana Katze (24)

Speciální jednotka bude loupit v dramatu od Evana Katze (24)

Příliv informací o nových pilotech neustává a zdá se, že letos mají televizní stanice opravdu z čeho vybírat, Příští sezóna by tak mohla být opravdu zajímavá.

Mezi nejnovější informace z této oblasti patří ta, že bývalý výkonný producent seriálu 24 hodin (24), Evan Katz, prodal stanici ABC zatím nepojmenované zlodějské dobrodružné drama. Děj je popisován jako zábavná a dobrodružná záležitost plná zvratů. Hlavními hrdiny budou bývalí členové armádní speciální jednotky, kteří byli zrazeni a rozhodli se stát zloději, aby se mohli dostat na kobylku těm, co jsou zodpovědní za smrt jejich přátel. Na nápad s touto zápletkou Katze přivedli producenti série Stmívání (Twilight) ze společnosti Temple Hill a scénárista Chris Morgan, který má na svědomí třeba práci na filmu Rychle a zběsile 5 (Fast Five).

Sám Katz strávil sedm let prací na politickém akčním thrilleru 24 hodin. Pět let z toho působil jako výkonný producent. Poslední dobou pracoval pro Universal TV, jako showrunner spolupracoval na seriálu Událost (The Event) a v nedávné době se v roli producenta podílel na mysteriózní detektivce Procitnutí (Awake). Pro Morgana je práce na seriálu jeho prvním nakouknutím do televizního světa. Co se týče filmů. momentálně se upsal k pokračování série Rychle a zběsile, naváže tedy na svou práci na pátém dílu. Lidé z Temple Hill Entertainment naproti tomu už úspěch zaznamenali v tom, že ABC prodali svůj námět na seriál Tom Sawyer and Huckleberry Finn (psali jsme zde).

Bývalí členové speciální jednotky jako lupiči ženoucí se za pomstou? Hm, to nezní špatně, co říkáte?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
litllewitch

litllewitch

To nezní úplně špatně, ač mi to lehce asociuje Last resort.
před 11 roky
megawir

megawir

Mně to spíš silně připomíná A-Team...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

nemůžu souhlasit. zas se musí hnát za pomstou, aby to vlastně nebyli zlodějíčci, ale hrdinové, kteří museli...
před 11 roky
Další články k tématu