30. 10. 2018

Soutěž o krabice brambůrků Lays!

Soutěž o krabice brambůrků Lays!

Nebudete tomu věřit, ale po delší době tu máme soutěž :-) Většinou bych pokračoval zmínkou o strašném počasí, které přímo vybízí k usednutí před televizi nebo monitor a koukání na oblíbený seriál. Jelikož bylo dnes prakticky krásně, tak to neklapne. To ale neznamená, že není ideální čas na soutěžení na SerialZone, kor když tentokrát můžete vyhrát dobrotu, kterou si budete k seriálu moci křoupat.

Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě. Pro každého ze tří výherců je připraven celý karton brambůrků. Počítám, že něčím takovým nepohrdnete, známe své lidi, že. Podle nás je rozhodně o co hrát, souhlasíte? Neváhejte a utíkejte odpovědět neuvěřitelně záludnou otázku!

Stejně jako obvykle se můžete těšit na přímý přenos losování vítězů v podání jedinečného Fruika. Odkaz byste měli mít k dispozici včas, pokud Fruiko najde vhodný nástroj, kterým vám přímý přenos zprostředkovat :-)

Hodně štěstí všem!

PS: Pokud byste chtěli soutěžit častěji, napište nám do diskuze pod článek, odezva je pro nás velice důležitá!

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře32zobraz všech 32 příspěvků
Tempy

Tempy

Gratulace a závist! :D
před 5 roky
Luisa

Luisa

Gratulujeme :) A pořádně si ty brambůrky užijte :) ;) :)
před 5 roky
CrazyGeek

CrazyGeek

Gratulace výhercům :)
před 5 roky
Další články k tématu