11. 11. 2018

SerialZone slaví narozeniny!

SerialZone slaví narozeniny!

A jsme zase o rok starší! Ani se tomu nechce věřit, ale dnes, 11. listopadu 2018, už je nám jedenáct let. Jedničky, kam se podíváš :-) Ale nezáleží na tom, co je za den a kolik nám je. Den co den se pro vás snažíme zdokonalovat naši databázi, leč nám síly stačí! Náš tým redaktorů pracuje v každé volné chvilce na tom, abyste zde měli maximum seriálů, údajů k osobnostem, aktuální epizody, hudbu, zajímavosti i novinky ze seriálového světa.

Je to přesně rok, co jsme se spolu po delší době sešli a uspořádali jsme další SZCon, který se vrátil do Prahy. Letos nakonec další setkání nebude, ale dávali jsme vám anketu, ze které jasně vyšlo vítězně, že byste nejvíce uvítali další sraz v březnu nebo v dubnu, takže s tím předběžně takto počítejte. Už teď můžeme prozradit, že bude nový design našeho serialzoňáckého trička, na kterém pilně pracuje Seraphine313, a skutečně je nač se těšit!

Co se týče statistik, je vás tady neuvěřitelné množství – už více než 143 tisíc! Jsme neskutečně rádi, že se k nám vracíte, že si rádi čtete naše články, stahujete titulky, které uživatelé neúnavně překládají, a že se s námi bavíte (a někdy i hádáte) o všem možném i nemožném. Samozřejmě ale na prvním místě jsou seriály, které neúnavně sledujete. Stovky tisíc ohodnocených epizod, stovky přidaných názorů… to vše přispívá k tomu, že se náš a váš portál se den co den rozrůstá a zdokonaluje i díky vám!

A teď to, na co jste všichni rok co rok zvědaví. Advent. Fruiko je tajuplný jako hrad v Karpatech, nicméně můžu nenápadně prozradit, že náš milý šéf už se naplno pustil do vymýšlení dalších hádanek, abyste si i letos mohli zpříjemnit čekání na Vánoce.

Slovo na závěr

Na závěr chci naší milé SerialZone k jedenáctým narozeninám popřát jen to nejlepší. Ať je náš další rok ještě lepší než ten předchozí. Ať máme stále nové a nové fanoušky, kteří se u nás zabydlí a již nebudou chtít jinam. Přeju jí, aby redaktoři i nadále pracovali svým nadlidským neúnavným tempem a zdokonalovali každičký aspekt tohoto mimořádného portálu. A především jménem oslavenkyně děkuju vám všem za pravidelnou přízeň, za to, že se k nám vracíte, že se vám u nás líbí a že nám svou spokojenost dáváte hlasitě najevo. Hodnoťte, komentujte, účastněte se našich soutěží a anket, prostě nás mějte rádi. Protože vše, co děláme, děláme pro vás.

Jsem pevně přesvědčená o tom, že náš dvanáctý rok bude jeden z těch přelomových, na které nikdy nezapomeneme! Díky nám i díky vám. Tak ať se vám u nás i nadále líbí :-)

Všechno nejlepší, SerialZone!
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře73zobraz všech 73 příspěvků
IrmaVep

IrmaVep

Vše nejlepší k narozeninám, SerialZone! A děkuji za vaši skvělou práci, děkuji, děkuji...
před 5 roky
kjama

kjama

Páni, to už je to tak dlouho? Pamatuji, že jsem se poprvé přihlásila v roce 2008 a od té doby SZ...
před 5 roky
_-0-_

_-0-_

11. výročí 11.11., to je velmi vzhledná řada čísel :-) K tomu mám 11.11. svátek, takže jsem vlastně...
před 5 roky
Další články k tématu