29. 9. 2012

Hvězdy Big Bangu prozrazují nejoblíbenější epizody

Redaktoři EW nedávno dělali rozhovor s hvězdami seriálu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku). Ptali se jich, které epizody považují herci za své nejoblíbenější. Pojďme se podívat, jak odpovídali.

Kaley Cuoco

2×11 The Bath Item Gift Hypothesis

Mojí nejoblíbenější epizodou bude navždy vánoční díl, kde Penny dá Sheldonovi ubrousek podepsaný Leonardem Nimoyem. Sheldon je tak dojatý, že poprvé za celou dobu Penny obejme! Myslím, že Jim a já jsme tenkrát oba tajně ronili slzy.

Johnny Galecki

5×13 The Recombination Hypothesis

Miluju díl, ve kterém si Leonard vysní rande s Penny. Mohl to být pro seriál velký krok vedle a stálo to hodně odvahy ze strany scénáristů, kteří věřili, že to můžeme udělat a zůstat věrni TBBT.

Mayim Bialik a Melissa Rauch

5×24 The Countdown Reflection

Bialik: Ta epizoda byla vtipná a emocionální. Nejen proto, že jsme naprosto domíchali všechny vztahy mezi všemi postavami v seriálu, ale byl to týden, ve kterém jsme my herci mohli strávit v podstatě každou scénu dohromady. Byl to skvělý způsob, jak zakončit sezónu.

Rauch: Závěrečná scéna, ve které všichni sedíme na gauči a koukáme na odlet Howarda do vesmíru, byla velmi speciální. Myslím, že byla nádherně napsaná. Naši scénáristé jsou k popukání a dokáží vyústit každou scénu do výbuchu smíchu, ale na druhou stranu ani nezapomínají na srdíčko – tato scéna je perfektním příkladem.

Simon Helberg

5×18 The Werewolf Transformation

Myslím, že tato epizoda perfektně vystihuje náš seriál. Sheldon se musí vypořádat s nutnou potřebou ostříhání vlasů, ovšem jeho kadeřník je zrovna v nemocnici, a Howard vysvětluje Bernadette svůj náročný astronautský trénink. Nic načančaného. Jen mají naše postavy vzájemně pár pěkných lidských momentů.

Kunal Nayyar

5×14 The Beta Test Initiation

Byla nesmírná sranda natáčet tuto epizodu, ve které jsem se zamiloval do Siri a musel jsem hrát s neviditelným objektem. Na mých poznámkách stálo: „Mluv k ní, jako by byla opravdová žena, mazli se s ní svými slovy“. Bylo to pro mě hodně náročné, zejména proto, že to bylo hrozně vtipné.

A co vy? Jaká je vaše oblíbená epizoda jednoho z nejúspěšnějších sitcomů vůbec? Souhlasíte s herci a jejich důvody pro výběr daných dílů? Podělte se o vaše názory v diskuzi!

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
SpaceDied

SpaceDied

Já miluji díl nazvaný: Koktejlový experiment :-) Rajesh je moje nejoblíbenější postava a tato epizoda je...
před 11 roky
nevermore

nevermore

Nejlepší díl byl asi s03e08 kde Raj, Howard a Leonard se zhulí v přírodě a Sheldon veze Penny do...
před 11 roky
marvio

marvio

Asi S07E09 Anulace na den díkuvzdání, kdy se Sheldon opije pivem.
před 7 roky
Další články k tématu