29. 9. 2012

Duo stojící za HIMYM chystá pilot komedie o randění

Duo stojící za HIMYM chystá pilot komedie o randění

Na poli komedií a sitcomů obecně je situace každoročně napjatá. Žánr se totiž těší slušné oblibě u diváků a proto je konkurence opravdu velká. Do boje o srdce fanoušků se chystají zapojit nově také režisér a producent v jedné osobě, Jason Winer (1600 Penn) a píšící producentky Tami Sagher spolu s Kourtney Kang. Tato sestava dostala od stanice CBS příslib objednávky na pilotní epizodu seriálu, jehož momentální název zní Nerds In Love.

Kourtney Kang a její kamarádka Tami Sagher (obě pracovaly na seriálu Jak jsem poznal vaši matku – HIMYM) společně daly dohromady zápletku, která by měla pobavit každého. Pikantní je na celé věci i to, že obě mají zkušenosti přesně z toho pohledu, o kterém seriál bude. Tami byla totiž klasickou šprtkou, kdežto Kourtney byla na škole roztleskávačka. Děj se bude odehrávat v marketingové společnosti a budeme sledovat pokusy o randění jak těch, co nemají problém se společenským životem, tak těch, co ten problém mají značný. “Je to něco jako kombinace 2 Broke Girls a Teorie velkého třesku řekl k tomu Winer, který se ujme role výkonného producenta a režie pilotu. Tenhle chlapík momentálně pracuje jako režisér na novince 1600 Penn, která by měla mít premiéru v midseason.

Zdroj: Deadline.com

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Nikuska181

Nikuska181

Samé nové piloty. :) Ešteže sú zaujímavé. :)
před 11 roky
roselaflore

roselaflore

Spojení 2 Broke Girls s BBT a lidí od HIMYMU, to by mohlo být zajímavé :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

říct o svém seriálu, že je to spojení těch nejlepších sitcomů současnosti, to je odvážné. jen aby to...
před 11 roky
Další články k tématu