Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Passage (Fox)
avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 1. 2019 / 14:54:09 (před 5 roky)
on

Tak na tento pilot som bol zvedavy, uz trailer bol des. Takze som nemal prehnane ocakavania, moje otazky ktore som v po trailery mal sa naplnili a odpoved je ..mal som pravdu. Dieva ktore chrani hlavny hrdina nema absolutne zmysel .. ano hlavna predstavitelka okolo ktorej je cely serial vybudovany je lubovolne dievca ktore prislo o matku a nikomu nebude chyba tak hura zacnime experiment na nej .. akoze koli nejakej malej ..... sa trutkaju dvaja vojaci cez viacero statov, hlavny kladas samozrejme ju "zachrani" lebo bola tragedia v jeho rodine , tak tu malu zachranuje a vsetci su z tohona vetvy ... namiesto aby zobrali hociake ine dieta a na hento sa vykaslali, nie oni musia mat presne to ktore zdrha za kazdych okolnosti. cCelkovo tak 60% aj to vdaka upirom a ich schopnostiam. ak by to dievcatko a hlavneho kladasa v 2 casti zabili ..nic by sa nestalo a serialu by to hadam iba prospelo (toho sa ale urcite nedockame).

avatar uživatele
Joey Sid
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
30. 1. 2019 / 23:43:06 (před 5 roky)
off

Díky, jsem rád, že se to povedlo. Dám tomu šanci. :)

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
30. 11. 2020 / 17:21:12 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Docela dobře se na to dívá, i když to není žádná extra úžasná hitparáda. Ale díly utíkaly rychle a seriál dokázal bavit až do konce. Škoda, že nebyl trošku víc hororovější, ale stanice Velké pětky asi drsnější být nemohla. V tomto ohledu věřím, že třeba takové The Strain bude více podle mého gusta :) Zrušení mě nemrzí, i když seriál končí otevřeně.

Závěr:
Cliffhanger. Amy se probouzí z kómatu, ale spolu s ní se probouzí i všichni ostatní zombíci. Zhypnotizovaný pracovník jim otevře cely a všichni jsou na svobodě, takže se Bradovi s Amy a ostatními tak tak podaří utéct. Dole však zůstává uvězněná doktorka Sykesová. Hrdinové laboratoř odpálí a doktorka umírá, ale zombíci přežijí a dostanou se na svobodu. Brad, Amy a Lila mají jedinou dostupnou dávku protilátky, nikdo si pro ni ale nepřichází. Lila nakonec odchází pracovat se skupinkou typu Doktoři bez hranic. Brad učí Amy sebeobraně. Šťastnou idylku naruší, když ho pokouše čerstvě proměněný zombík. Jeho sousedé ho chtějí zabít, ale Amy to nedopustí a sama se promění a sousedy zabije. Bradovi pak podá protilátku, když je v bezvědomí, napíše mu loučící vzkaz a odchází pryč. Shauna při útěku zombíků zachrání Richardse, který s ní je nyní propojený, i když zůstává člověkem, a dodává jí zloduchy k večeři. Jonas je odhodlaný Fanninga porazit, i když prozatím neví jak. Ostatní země uzavřely před USA dveře a vybombardovaly Státy jadernými bombami. Příběh se přesunuje 97 let do budoucnosti, kde vidíme postapokalyptickou zemi a trošku starší Amy, která voiceoverem říká, že byla dlouho sama, ale nevzdává se a hledá Brada, kterého celou dobu neviděla. Ale kdyby byl mrtvý, cítila by to, takže někde je naživu.